| federerdinamo a întrebat:

Help help!:-l...nu mai pot. Pana acum nu am avut cuu cine vorbi. De fiecare data cand ma intalnesc cu baiatul de care imi place imi zambeste. In clasa se poarta frumos cu mine peste tot. De constantin si elena imi zambea si tine la mine eu tin la el dar nu suntem impreuna. De ce trebuie sa ma gandesc mereu la el si de ce la scoala privirile se intersecteaza. Pe mes la fel...sa nu fac ca toate alea de la mine din clasa sa raman asa cum sunt eu si alte chesti. Help nu stiu ce sa mai fac dar nu imi spuneti ca sa ii zic ca imi place de el pentru ca nu stiu cum reactioneaza si poate voi strica cea mai furmoasa prietenie cu un baiat cr tine la mine si ii pasa.

Răspuns Câştigător
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Mda si o să trăieşti toată viaţa cu gândul "Cum ar fi fost dacă...". Spune'i că'l placi si gata...nu o să strici nimic

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Incearca sa aduci in discutie capitolul relatii '' intamplator ''. Fa trecerea incet pentru ca daca e brusc se poate sa iasa aiurea. Incearca sa ii arati ca il placi. Cuvintele trebuiesc folosite cat mai putin sau daca e sa ii vorbesti glumeste cu el, provoaca-l, glumeste cu el.

| federerdinamo explică:

Deocamdata sa-l uimesti cu note bune. Cand vine vacanta, daca te cauta, ebine, merita! Daca nu, nu!

| υη נσ¢ ∂є ¢σριℓℓ a răspuns:

Acum nu iti pot spune ce sa faci nu vam vazut niciodata dar dupa cum spui pare ca tine foarte mult la tine si ar trebui sa il faci un pic gelos pentru a intelege ca daca el nu face primul pas te va pierde. Nimeni nu i-ti poate spune ce trebuie sa faci, tu ar trebui doar sa iti asculti inima

| pIsIcUtzA PuFoAsA a răspuns:

Ba fix acelasi lucru iti si spun. Oferai sansa de a fi cu o fata draguta ca tine pentru ca daca e asa cum spui tu si stiu ca e asa e clar ca si el te place si ca vrea ca tu sa faci primul pas pentru ca probabil si lui ii este rusine si nu stie cum vei reactiona. Poate nici el nu vrea sa strice o prietenie atat de frumoasa dar crede ca e mai bine sa - ti invingi temerile si sa faci tu primul paas pentru ca altfel cine stie poate nu veti rezolva nimic si nu va veti mai cunoaste mult timp. Nu stiu piate ca altcineva iti va da tot acest sfat pentru ca este cel mai bun Crede-ma am trecut prin asta. Succes!love struck