| Oanonima12356 a întrebat:

Help, ieri mi-a găsit varul meu țigările in geanta și cred ca o sa-i spună mamei mele după ce le-a găsit nu a spus nimic și a plecat din camera. Eu am rămas acolo cu tot felul de gânduri negre…nu am putut dormi toată noaptea și de "nervi" sau ceva de genu m-am zgâriat foarte tare pe piele cu unghia si mi-am făcut niște răni destul de mari..si încontinuu ma gândesc la asta si când ma gândesc iar îmi fac răni de genu pe corp. Spuneti-mi va rog de ce fac asta si cum sa ma opresc, făra hate, va rog.

3 răspunsuri:
| GraniniCuPiersica a răspuns:

Nu este capătă de lume nu-ti face rău din cauza unor țigări dacă asta vrei tu s-o faci fa o asta este nu ti face rău in halul asta nu este bine ce faci deloc calmezate

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Nu te mai gândi așa trebuie să înțelegi că nu ai facut nimic greșit ai fumat si? Ce dacă ai fumat? Dacă ai niște părinți normali vor înțelege situația în care ești așa a trebuie să fie normal

Dacă ai fi fost fata mea țiasi fi spus totul despre fumat toate probleme reale care tile face cu adevărată dar mai mult ca sigur teași fi plictisitlaughing)) happy dacă asta dorești tu cine sunt eu sa ma opu? Ok da sunt părintele tău tatăl tău dar asta nu insemna ca eu decid cum sa-ti trăiești tu viata ta este viata ta decizia ta ce faci cu viata ta cum îți trăiești viata atâta timp cât tu esti fericită nu mai contează restul asta ar trebuie să conteze cu adevărată pentru părinți tai fericită siguranța ta nu mai bine ai grija de tine calmezate nu-ti mai face rău nu am facut absolut nimic greșit vorbesc foarte serios

Eu nu fumez nu suport țigările nu am fumat in viata mea nici nu voi face așa ceva vreodată nu încurajeze așa ceva este foarte rău de fapt fumatul si îți pune viata in pericol si îți risipești bani pe nimicuri

| Violleta2022 a răspuns:

Nu mai fuma si arunca tigarile pe care le ai, ca sa nu mai stai in stres sis a te auto-ranesti singur.