| roxanadinescu a întrebat:

Help! Imi place mult de cnineva (sunt fata). Sunt genul de persoana mai timida si nu stiu ce sa fac: deci sunt in clasa a saptea si am 14 ani. El e in a opta si cred ca cu un an mai mare. Si el e genul de tip cool de care toate fetele sunt inebunite si.....in fine. Il vad in fiecare zi la scoala si uneori ma priveste dar nu stiu dc ii place de mine. Si pana acum nu am vb deloc, cu el dar as vrea sa fim macar prieteni...cine ma poate ajuta? funda si ID meu roxnanaroxette@yahoo.com

4 răspunsuri:
| Alrawan a răspuns:

Încearcă să vorbeşti cu elhappy Pentru început e de ajuns şi un '' bună '' big grin
După cerei id-ul, numele de facebook, nr de tel happy
Bagă-te în seamă cu el, împrieteneşte'te cu fetele din clasa lui, du-te pe la ei happy

| AleXisAleXis a răspuns:

Daca vezi ca el nu e baga in seama cu tine. Ar trebui sa faci rost de la vreaun prieten/prietena de id`ul lui de mess sau de fb'ul lui. Intri mai usor in vorba cu el, daca esti asa timida. Sau cel mai simplu mergi la el si il intrebi ``de ce se uita asa la tine?`` sa fie si un pic amuzant ii spui ``am ceva pe fata?`` laughing Bafta... ia`ti inima in dinti nu ai nimic de pierdut doar de castigat tongue

| Sh4Dow a răspuns:

Ti'am dat add la id happy. o sa vorbim si o sa incerc sa te ajut big grin.

| roxanadinescu explică (pentru Sh4Dow):

Nu am primit cererea