| lovecats123 a întrebat:

Help! In ultimele zile simt ca nimic nu merge bine. Dintr-o data am intrat intr-o stare profunda de anxietate.Plang intr-una. Simt ca nu mai am prieteni, familia este mult prea departe pentru am imi fii alaturi, notele mele sunt intr-o libera cadere si cea mai mare problema sunt colegii mei. Nu suntem deloc o clasa unita si s a facut o gasca de jum de clasa care ne batjocoresc pe ceilalti. Isi bat joc si de mine fiindca sunt prietena cu persoana pe care ei nu o suporta si o cred proasta. Imi e greu sa rezist inca 3 ani intr-adevăr un asa colectiv. Liceul in care ar fii trebuit sa fie cei mai frumosi ani, cele mai frumoase amintiri e defapt un haos. Vreau sa ma transfer la alt luceu pentru ca nu mai suport.Sa o iau de la capat in clasa a 10 a. Ce credeti? E o idee buna? Cum pot sa scap ee toate problemele, cum sa fac sa ma calmez?

2 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Fuga de probleme nu e o solutie. Daca jumatate din clasa s-a unit formand un grup, fa si tu un grup cu ceilalti.O sa deveniti clasa unita cu timpul. Inca nu va cunoasteti suficient de bine.

| UnBroken2016 a răspuns:

Cauta alt liceu, chiar si asa nimeni nu iti asigura ca aia au mai multa materie cenusie.