Un ceas, parfumuri, inel de logodna, camasa+ cravata + sacou+pantaloni ( pentru momentul in care va fi ginere), camera de filmat, mp4, albume de fotografiat, o poza cu voi 2 impriata pe perna, ceas de perete sau pe tortul lui. Invita`i toti prietenii, fa`l sa uite ca e ziua lui si il inviti cu pretextul sa va intalniti, il duci la restaurant si ii faci o surpriza... imprimeaza`i un tricou cu echipa de fotbl preferata, sau cu ce crezi ca ii place. Petrecere frumoasa! dar mai e pana in august:*
Pai la bugetul tau ai putea sa-i iei o camasutza si o vesta...cred ca te`ai include in banii acestia.sau poti sa fci o poza cu voi 2 sa o pui intr-o rama si sa scrii te iubesc. s`au o sticla de JB. ceva de baut si ceva scump.
sper ca ti-am fost de ajutor
pup :*:*
Ai putea sa ii iei un parfum barbatesc de calitate, dar sunt de parere ca mai bine i-ai lua ceva simbolic, ceva care sa-i ramana ca amintire. De exemplu ceva din argint sau ceva mic din aur. Acum nu stiu ramane la latitudinea ta.
Uita-te la niste tricouri.la Kenvelo de exemplu.nu sunt foarte scumpe.ca totusi na.sa nu te duci cu ceva luat in piata. Iai si o cutie de I love Milka. de aia in forma de inimioara.si o felicitare cu Te iubesc sau ceva. daca iti ajung banii poate si sampanie ceva
Parerea mea...
Si serios iti zic
Ia niste prezervative.fro 2 cutii 3 poate
o sticla de sampanie'
Iati un costum frumusel de la sex Shop Si distractie placuta
stiu sunt nebun
Cel mai frumos cadou asta as face eu daca as fii fata=)
whitecrow întreabă: