| ciao a întrebat:

Help. Mai pe scurt am intrat intr-o casha mare! Ma tem sa nu ma manince porcii! Ma intilnesc cu prietenul me de 9 luni! Cu 3 saptamini in urma am hotarit sa ne despartim deoarece eu va trebuii sa plec la Italia sa-mi continui studiile dar el la Moscova! El tine foarte mult la mine si eu reciproc! Mai pe scurt tipa neam despartzit. In aceeasi zi am fost invitata la sauna d-un prieten de cel cunosc de8 luni! Acolo dup un pic de alcool m-am lasat sarutata! De fapt acea persoana ma iubeste la inebunie! Si eu tzin la el! Dar e inposibil sa uit prima dragoste int-o seara! Deja ma socoate ca prietena lui! Ce bine ca locueste mai departe de mine! Ca -l vad mult timp! Intre timp m-am impacat cu persoana iubita! Sai dau caloshii lu cealalta persoana n-am curajul! Deoarece in el gasesc ceea ce nu gasesc in iubi meu! Mai pe scurt m-am confundat cu totul! Ce sa fac! E cam "podla" din partea mea, stiu! Va rog ajutati-ma! N-as crede ca vor afla unul de altul! dra e posibil! Sint in diferite saturi dar au prieteni aproape ca comuni!

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

Te bucuri ca e departe de tine sa te vezi de mai multe ori si incearca sa scrii mai corect, mi se pare ca nu ai invatat bine abecedarul.