anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Help me! aseara eram sanatoasa, ma durea doar putin gatul iar acum sunt racita bokna, ce sa fac ca sa-mi treaca, ca ma doare capul de mor, am frisoane si gatul mi-e inflmat rau. ce sa iau? poate ma scutiti de pastile costisitoare, stiti vreo planta medicinala mai la indemana sau alt remediu? sunt prea sensibila si mereu expusa la raceli, stie cineva vreun remediu sau orice altceva care sa-mi intareasca sistemul imunitar? va rog, urgent!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Ceai de lămâie, sirop antitusiv, Paracetamol, frecție cu carmol, fără baie în acestă perioadă și stai în casă.
Dacă nu cedează în primele 24-32 de ore, trebuie să mergi la medicul de familie pentru investigații amănunțite și tratament.
Sănătate.
Pa, pa.

| ZuuZaaA a răspuns:

Pai Legiuitoarea are dreptatebig grin
AA, dar in legatura cu gatul, daca tot ai zis ca vrei sa ocolesti pastilele costisitoare, ia o razatoare, un cartof si radel. Apoi infasoara cartoful intr-o batistuta si pune-o la gat.
Asta ajuta gatul sa isi revina la normal
Bye, si insanatosire grabnica:*

| deejayra a răspuns:

Si eu am fost racit ieri...si acum sunt sanatos si ma simt chiar foarte bine
Am baut Coldrex, multe ceaiuri, seara ma luase febra si am facut un dus cald dupa care am inmuiat sosetele in otet si le-am pus in picioare.
Mananca fructe si bea apa multa, daca ai grija de tine iti va trece in 2 zile

| mimi_8809 a răspuns:

Incerca cu ceaiuri: soc, cimbrisor, sau mai este prin toate marketurile ceai de la fares(mai multe plante combinate) "Hapciu" scrie pe ambalaj.Pt gat sunt f bune produsele pe baza de propolis sau chiar tinctura de propolis din magazinele naturiste:asta ajuta si sist imunitar la fel si vitamina c. multa sanatate

| blogger a răspuns:

Ai gripa porcinalaughing