| m1xa3la a întrebat:

Help me! cum ma las de fumat? am 18 ani, dar fumez de 4 ani iar acum ca lucrez fumez cate 2 pachete pe zi. ziceti-mi si mie ceva trucuri sa uit de tigari sau macar sa le mai reduc numarul.

6 răspunsuri:
| Deny1333 a răspuns:

Brusc nu te vei lăsa niciodată de fumat, însă aici ajută mult şi voinţa.
Începe să le mai răreşti şi încearcă să ajungi la un pachet pe zi, apoi la 2-3. Îţi poţi lua şi ţigară electronică sau să încerci remediul cu acei plasturi, însă nu ştiu cât de eficient e.
Baftă!

| Barbiiiiie a răspuns:

Citeste : http://www.sfatulmedicului.ro/......-fumat_520 Trebuie sa si vrei cu adevarat, poti folosi si plasturii Nicorette.Au efect;). Sper ca te-am ajutat. fundita:o3:*?

| Allrc24 a răspuns:

Pai gandeste-te in primul rand ca iti pui sanatatea in pericol. exista risc mai mare sa dezvolti cancer la plaman sau la san decat in cazul unei nefumataore. fumatul scade fertilitatea.in timp devii sterila. fumatul creeaz de asemnea prb psihice.in timp te simti inrobita, controlata de cv peste vointa ta.personalitatea ta va avea de suferit.in al doilea rand pretul foarte mare. daca faci un calcul 2 pachete pe zi.sa spunem ca pachetul e 10 lei.20 lei pe zi inmultin cu 7 zile cat are o saptamana rezulta 140 lei inmultit cu 4 cate saptamana are luna rezulta 560 lei.cu banii astia iti poti cumpara ceva frumos.in al 3 rand mirosul este insuportabil.risti sa iti pierzi dintii sau as dezvolti tartru, pielea va imbatrani prematur si cel mai important argument este acela ca fumatul este pacat. totul e sa ai vointa defier.trebuie sa lupti.totul vine din psihicul uman.pur si simplu te impotrivesti cu orice pret.trebuie sa te 'recuceresti" sa zic asa, sa iei inapoi ce e al tau de drept.pentru asta trebuie caracter puternic si vointa de fier.
tigara electronica simuleaza gestul de a fuma. ajuta in timp la disparitia senzatiei ca simti nevoia sa fumezi.la fel si plasturele de la nicorete

| DozeCuVisse a răspuns:

Incearca cu lapte! :-s

| Airam99 a răspuns:

Guma de mestecat, dropsurile.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Solutia : tigare electronica