| barbyr0z.ex.fantadelamaye a întrebat:

Help mecrying deci e primul an aici in italia iar mama cand mi\a facut actele de inscriere pentru scoala a bagat un fel de mensa(de la 2 la 3 se mananca apoi ore suplimentare pana la 4) ne stiind ca de fapt se mananca`n timpul ala si ca nu toata clasa facestraight face(se aduna din toata scoala)! vrem sa renuntam... deci nu vreau sa merg la asa ceva...mama a fost`ntrebata daca m`a`nscris la asa ceva pentru ca eu nu am vrut sa stau iar ea nu si-a adus amynte si a spus ca "nu". apoi i s-a spus ca nu pot merge daca nu sunt inscrisa si ca trebuie facuta cerere daca vreau sa merg! astazi mama a fost sunata &chemata la scoala pentru maine)stie cineva daca se poate sa renuntam la chestia asta sau trebuie obligatoriu tot anul? sunt copii care pot merge`n locul meu...care, chiar isi doresc sau au nevoiecryingpls...raspunde`ti daca stiti ceva...sad

5 răspunsuri:
| marsy a răspuns:

Sh ce nu-ti place? pare interesant. Cred ca ai putea renunta.

| rozalia25 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu cineva din administratie, ei trebuie sa stie detalii clare despre ce reguli si regulamente sunt. Intreaba pe la secretariat, sau pe cineva care lucreaza la sala de mese.

| dudu_4306 a răspuns:

1-3

| gabi93 a răspuns:

Nu stiu sincer dar incearca sa intrebi pe cei la care te-ai inscris

| Valy_7578 a răspuns:

Unde stai in italia?batting eyelashesin ce oras?