| dfnxjvgh a întrebat:

Help me! Decii sunt o fata foarte baietoasa straight face ce as putea face sa devin mai feminina. mai domnisoara? cu ce sa ma imbrac? sa incep sa port tocuri si nu conversestraight face? cum sa devin o domnisoara si sa nu mai fiu un "baietoi"?sad

3 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Nu trebuie sa porti tocuri ca sa fii domnisoara.
tocurile le poti purta la evenimente.
te makezi, iti aranjezi parul, poate il si indrepti cu placa daca ai.
orienteazate in functie de situatie. de exemplu eu la scoala incerc sa ma imbrac cat mai comod avand in vedere ca stau 6 7 ore happy dar in acelasi timp sa fie si ceva frumos, sa arat si bine.
poti purta si balerini atunci cand te imbraci mai elegant.
si asta mai tine si de atitudinea ta. depinde eu nu te cunosc ca sa stiu sa iti zic ceva sigur.
acum ca e vara poti purta niste sandale, pantaloni scurti de blug, un maieu mai decoltat, sau o bluza mai largutza asa.
depinde sunt multe. poti cauta pe net diferite tzinute, combinatii etc :*

| Joannaa a răspuns:

Buna,trebuie tu sa vr sa devii feminina sa fi mai finuta, sa vb mai mult cu fetele sa te imbraci in ce vr tu conteaza doar cum te comporti fata de persoane, sper ca te-am ajutathappypup

| Marrriaaa a răspuns:

Conversii n'au nici'o treaba. si eu port si totusi sunt putin din fiecare. Nu trebuie acum ca sa fi feminina sa stai numai cu fetele, trebuie sa interactionezi si cu ele dar si cu baietii.Pt a devenii feminina, trebuie sa-ti modifici comportamentul. bine nu tot, acum nimeni nu suporta o lady laughing trebuie sa fie si putin baietoi laughing
Incearca sa vorbesti finut, cand trebuie, iar cand e moment de distractie sau de orice altceva glume etc happy TOcurile nu te fac o lady, ai audit de expresia aia "o vaca pe tocuri, ramane tot vaca"winking. Sper ca ti'am fost de ajutor :*

Fundoi?happy