| DidiChanx3 a întrebat:

Help me! Habarnam ce sa mai fac ca de vineri pana duminica inclusiv au fost zilele orasului si sa incepem cu inceputu vineri seara prietena mea cea mai buna s-a indragostit de un baiat asa ca eu au ajutat-o s ail urmareasca da pana la urma ne-am intalnit cu niste culogi si l-am pierdut apoi sambata cand am fost fiinf noapte atunci nu l-am vazut prea bine si i-am zis ca ii un alt baiat care era chiar ft duuulce >8- dar a zis ca nu-i ala chiar daca e dragut o zis ca nu are cum sa fie ala chiar daca seamana vestea proasta pentru ea l-o vazut samabta noaptea cu 2 fete dar deja o zis ca s-o saturat si ca n-o mai intere dar la mine ii altfel. ca baiatu pe care l-am vazut care ii asa de frumos se pare ca ii in gasca la un nesuferit din a8 bine inainte era normal dar dupa ce l-o calcat masina o mai luat-o razna straight face si faza e ca nu stiu ce ii cu baiatu asta sau ce are mereu cu mine O. o ca eram in fata lui si vb cu niste prietene si numa vn si urla la mine nu stiu ce o avut asta fiind sambata dar duminica o fost mai rau I don't want to see in afara ca o plouat tota ziua si credeam ca n-o sa-l mai vad l-am vazut cu baiatu ala ( lovit de masina de ft multe ori pe nume Elvis) si eu eram in partea dreapta a lu prietenamea si ei veneau din fata si ala nu era in fata mea ca era Elvis langa el si numa vad ca iar incepe cand trec pe langa el il rage pe Elvis si se sssie la mine straight face apoi iar i-am vazut noaptea langa carusele si noh ala Elvis nebun cum e ni-o pus pe mine si colegamea sa stam cu ei la vb si Elvis si-o pus iar mana la mine pe umeri si asta incepe "Elvis asta-i iubitata?" gata am fost apoi se uita la mine si mimeaza un sarut si n-am mai rezistat si i-am tras una in freza oricum s-o ferit si nu i-am nimerit decat parul da nu stiu ce sa mai fac ca imi place asa de mult de el >8- ( m luat mai multe informatii d ela Elvis dar nu mi-o spus daca e sau nu cu cineva ) asa ca nu stiu ce sa fac crying plsss help puppy dog eyes funda mare!

1 răspuns:
| DraPraaHaarp a răspuns:

Nu am intelesstraight face