| browneyes99 a întrebat:

Help me! in ultimul timp am numai prieteni falsi... mi-am dat seama ce prietena falsa am chiar dupa ce credeam ca in sfarsit am o prietena buna! va rog ce pot sa fac pentru a imi gasi cu adevarat prieteni buni? cum imi pot da seama fara sa trebuiasca sa ma atasez de ei? pentru cel mai bun rasp funda mare mare si vot la ceilaltiwinking!

5 răspunsuri:
| Yang a răspuns:

Prietenia este un lucru care se cladeste in timp bazat mai ales pe incredere si sinceritate usor de castigat mult mai greu de mentinut.Nu trebuie sa faci nimic special, nu ai intalnit persoanele potrivite atata tot, nu este vina ta dar un lucru poate poti schimba, tine pentru tine lucrurile strict personale, intime, secrete.Nu le destainui oricui. Daca ti-e greu scriele pe o hartie tot ce simti, reciteste si o sa vezi ca deja o sa ti se para mai simplu.Sigur nu se compara cu un prieten care te asculta mereu dar il/o vei gasi.

| Ecou a răspuns:

Deja poti sa incepi sa te imprietenesti cu tine insuti! daca vrei sa gasesti un prieten adevarat! sau daca ai crescut cu ei thinking

| DanielJackson a răspuns:

E destul de greu sa ma gasesti prieteni buni azi. nu-ti poti da seama, cei ce ar putea sa-ti fie prieteni buni poate trec mereu pe langa tine, poate si eu as putea fi un prieten foarte bun sau nu... dar cum aflii asta? ai studiezi atent, fara sa te legi foarte tare de ei, poate asa iti vei da seama. sper sa reusesti!

| BlackKitten a răspuns:

Pentru inceput pararea mea este ca nu exista niciun prieten adevarat decat tu insuti.Am avut si eu parte de astfel de dezamagiri si de aici mi-am dat seama ca nu exista prieteni adevarati.
Ai putea sa iti faci prieteni fara sa te mai atasezi de ei, fara sa le mai spui secretele tale sau lucruri importante despre tine.Stai mai mult timp in preajma acelei persoane si vezi cum se comporta in diferite situatii si daca e ok atunci poti avea mai multa incredere decat in ceilalti.
Nu mai pune la suflet!winking

| Ovidiu9722 a răspuns:

Un prieten adevarat ti-l faci pe la 16 ani... adica eu pe la varsta asta mi l-am facut...