Intra pe yahoo mess for the web :). http://webmessenger.yahoo.com/ asa mi s; a intamplat si mie.si dupa poti incerca iar pe yahoo.
Poate a incercat cineva sa iti sparga parola (adica a tot incercat sa iti gaseasca parola) dar si mie mi-a mai facut asa si a doua zi mi-a mers
Sigur ai gresit ceva se mai intampla restarteaza pc-ul va merge scrie cu atentie daca nu cel mai sigur scrie la google yahoo iar acolo ti le scrii iar apoi poti sa intri din yahoo tau succes.
E posibil sa fie o chestie temporara. ^.^ Asa mai patesc si eu si ma enervez. Imi da eroare ca asa-i pica mess-ului ca e el foarte smecher.
Ai incercat sa intri pe www.yahoo.com pe idul tau? Daca iti intra la mail inseamna ca nu ti-a spart nimeni parola si ca totul e OK. Ii trebuie cam 2-3 ore sa-si revina. Cel putin asa e la mine.
In schimb daca nu-ti intra, trebuie sa-ti faci alt id si sa-ti adaugi prietenii acolo. ^-^ Te poti interesa de cum sa-ti recuperezi parola, dar eu nu cunosc chestiile de "hacker". >.
Fi mai explicit/a! Ce iti apare? Bagi id'ul si parola si ramane asa ca si cum s'ar conecta...sau iti apare problema aia ca ai gresit parola?
Ai avut parola gen 123456789 sau bluepuff123 sau alte parole usoare?
Aşteaptă e de la yahoo aşa mi-a facut şi mie o juma de oră şi a 2a zi la fel, dar era de la yahoo.
Ai răbdare.
FantaSZy.
Nu merge nici la mail nici la webmessenger ca am incercat toata ziua.
aveam o parola greaaa de vreo 15 litere si in engleza!
am incercat sa intru pe id de pe 4 calculatoare si nu a mers la niciunul ( si nu am gresit nimic! am verificat, am incercat si chestia sa scriu intr-un document text copy-paste dar tot nu mergea.nu inteleg ce tot aree(
Sunt perioade can asa se intampla stai linistita nu ti se intampla numai tie
e din cauza netului
da`i un restart ...si poate merge...sau mai multe restarturi.
Nu e ceva la acre trebuie sa te ingrijorezi...asa se mai intampla.
patrizia696 întreabă: