Sa ai incredere in tine.Ai un prieten, o viata frumoasa... de ce te tot framanti?
Hey...nu spune lucrurile astea...fiecare e frumos in felul lui...si probabil numai tie ti se pare ca esti grasuta...toate trecem prin perioada asta...si ai un prieten alaturi de tine care ti'a si spus ca areti bine. ce ar fi sa crezi ce spune prietenul tau si sa nu'ti mai faci atatea griji
Bineinteles ca trebuie sa ai incredere in tine inceraca sa nu te mai gandesty la ce este rau mereu trebuie sa vezi partea plina a paharului.....in plus daca ai cateva kg in plus cred ca poti foarte usor sa le dai jos
Am trecut si eu printr`o perioada asemanatoare...nu prea mai iejeam din casa...credeam k toata lumea rade de mine... e greu... si nu e vina ta...trebuie sa incerci sa te iubesti asa cum esti...stiu ca acum e greu... dar perioada asta o sa treaca... ca sa te simti mai bine...incearca sa faci niste exercitii... o sati sporeasca increderea... si... e bine si pentru organismul tausi ink cv...incearca ...sa-ti pui in valoare calitatile ...baietiilor le plac fetele cu forme. poarta tocuri...fii mai feminina... iubeste`te p tine inainte sa iubesti p altcineva...
ai grija de tine:X
Din moment c prietenul tau tzia zis ca arati bine probabil chiar arati nu stiu c sa zic. ca sa te simti mai bine in piele ta ar trebui un timp sa te ingrijesti mai mult si ai sa observi o schimbare...
acorda'ti mai mult timp pentru o baie relaxanta...foloseste creme diferite. ce te face p tine sa te simti bine.ieshi la alergat.la plimbare maid es cu prietenu sau cu prietenii...si din cate zici u ai impresia k esti grasa... deci u nu esti grasa... ai o impresie... incearca sa-ti descoperi toate punctele tale forte exemplu ochi frumoshi, picioare frumoase, si tot asa si ai sa te simti mult mai bine:*
Tine o dieta in care sa mananci doar fructe si legume. crede-ma... functioneaza! i-am dat-o si unei prietene de 50 de chile, si acum are 40
user449549 întreabă: