| ChocaholicBi a întrebat:

Help Me! Pe contul meu de facebook un om m-a tot enerveaza. M-a intreaba informatii personele ca si : Cati ai? Adresa, Adressa De Mess, Numele rudelor mele. etc. Eu i-am spus sa nu ma mai caute si, chiar l-am blocat, dar nu stiu cum, el s-a deblocat singur :/ si mi-a trimis un mesaj asa :,, Oriunde ai fii, eu voi fii cu tine, orice ai simtii, eu te foi face sa regreti, te vreau, ma veri ``. E clar un obsedat! Eu il tot blochez dar nu functioneaza! Va rog ajutati-ma pentru ca nu vreau sa imi dezactivez contul. Ce sa fac? Sa dau un mesaj la Facebook? Si nu dati raspunsuri gen,, AI un admiraror secret ``, ca nu e un admiratr secret, e un nebun!

Răspuns Câştigător
| äπđÿ a răspuns:

Eu ti'as zice sa rezolvi cat mai repede! in spatele ecranului poate fi un obsedat... care iti poate fface rau sa nu dai nici'o data de'a ta dai dreak nu sta la discutii cu asa oameni... bft cum au zis si cei dinaintea mea Mesaj de advertizment la Facebook happy la administratori bft :*

3 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Eh Eu am mai spus`o si o mai spun
Facebook SUX
Dar nai cu cinehappy

| dicualex a răspuns:

Dai spam la facebook, sau anunta Politia! poate fi periculos cine stie ce jeg se afla in spatele contului aluia straight face

| Bianca2610 a răspuns:

Incearca si da un mesaj la cei de la facebook sau incearca sa dai block sau spam! Este o chestie in care ii poti da spam, report as spam! Dar cel mai bine ar fi sa dai un mesaj la cei de la Facebook!