anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Help me...please sad in ultimul timp nu prea mai dorm deloc, nu mai pot sa dorm mai deloc;; asta de cand am probleme cu iubita (fosta iubita), ca nici eu nu mai stiu ce e acum dupa atatea ce s-au intamplat. e o perioada f grea pentru mine, mai ales ca o si iubesc mult. am 19 ani si e prima mea iubire cu adevarat. am mai avut o prietena, dar nu a fost ceva chiar serios. da.si inca ceva: mereu ma gandesc la ea si noaptea, ascult muzica si imi vine sa plang cand imi amintesc totul si mai si citesc uneori in jurnalul meu si vad acolo tot ce a fost. cei drept in ultimul tp nici nu prea mai am cu cine sa povestesc problemele mele. mie fff greu, si acum de ex e ora 3:10 min am si nu pot sa dorm. oare ce sa fac cu suferinta si tulburarile astea, va rog. o sa citesc fiecare mesaj de la voi, citind cu speranta ca poate o sa gasesc vreo rezolvare. mersi mult

1 răspuns:
| noktambul a răspuns:

O sa iti treaca. Iesi in lume, nu te izola, gaseste-ti o ocupatie care sa-ti umple timpul liber (mergi la fotbal sau la bere cu prietenii). Peste prima iubire distrusa este cel mai dificil de trecut (de uitat nu o s-o uiti niciodata, asta-i clar!), dar in timp va ramane doar o
placuta amintire. Viata ta poate a inceput cu EA dar in mod sigur nu se va sfarsi cu EA. Incaodata : iesi la aer, circula, fii viu si o sa vezi ca iti vei gasi si alte partenere, pana cand ti-o vei gasi si pe ceea care iti este destinata de soarta sa-ti fie pereche.