Prima ar fi sa inveti pentru scoala. Nu stiu ce varsta ai, dar daca ai un examen in fata ta anul acesta sau anul viitor, ar fi o ocazie extraordinara sa progresezi mult intr-un timp scurt.
Ai putea sa iti reorganizezi spatiul tau personal astfel incat sa iti placa mai mult.
Cum tot esti obligata sa iti faci singura de mancare, ai putea sa inveti sa gatesti sau sa te perfectionezi.
Poti sa vizionezi filme.
Poti sa iti organizezi un spatiu pentru exercitii fizice sau yoga.
Eu iti sugerez sa te uiti la cateva filme care iti plac, in alta zi sa asculti muzica, chestii de genul, sa faci diferite chestii care te fac fericita.
Buna! Eu iti dau niste idei care le folosesc si eu uneori :
1)Stai pe Facebook, Instragram, etc
2)Iesi in oras cu prietenele
3)Vorbete la telefon cu cineva
4)Uita-te la videoclipuri
5)Uita-te la filme
6)Canta
7)Danseaza
8)Incearca sa faci coafuri, modele de unghii noi, etc.
9) Asculta muzica
10)Invata
11)Deseneaza
12)Dormi
Fa orice vrei tu Orice iti place! Daca vei face ceea ce vrei nici nu sti cand va trece timpu!
Buna! Pai. eu zic ca daca nu vreio sa stai singura cheama o verisoara la tine, sau poate chiar o prietena. Poti sa iesi pe afara si sa depasesti programul impus de parintii tai (daca ai unul), pentru ca ei nu o sa stie. Sau axeaza-te mai mult pe scoala. Gaseste un joc care sa te captiveze. Invita-ti prietenele la tine, faceti petrecere in pijama nu stiu. Gasesti tu ceva de facut.
Bafta :*
Ai putea sa te uiti la Gossip Girl e foare fain. Crede-ma o sa iti placa si nu o sa mai ai timp sa iti dai seama ca esti singura.
Si poti chema prietenii la tine
VulpeaDinUmbra întreabă: