| LaughingKarima a întrebat:

Help me TPU! Parintii mei vor fi plecati pentru 5 saptamani.Problema in toata chestia >asta?-trebuie sa stau singura pana se intorc :'( uni ar spune : "ce tare! ramai singura acasa!" dar eu nu vreau sa stau singura intr-o casa in care abia m-am mutat dar nici nu pot sa merg cu ei.M-am gandit in felul urmator : sa incerc sa imi fac un program al meu pana se intorc ei, dar oricum l-as face programul, 6 zile per saptamana tot singura sunt.Stiti niste activitati care sa faca sa treaca timpul cat mai repede?(in afara de citit,fiindca asta fac deja in fiecare zi, daily activity ^^).Cat mai multe sugestii as vrea, vreau sa treaca extrem de repede saptamanile.
Mersi anticipat :*

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Prima ar fi sa inveti pentru scoala. Nu stiu ce varsta ai, dar daca ai un examen in fata ta anul acesta sau anul viitor, ar fi o ocazie extraordinara sa progresezi mult intr-un timp scurt.
Ai putea sa iti reorganizezi spatiul tau personal astfel incat sa iti placa mai mult.
Cum tot esti obligata sa iti faci singura de mancare, ai putea sa inveti sa gatesti sau sa te perfectionezi.
Poti sa vizionezi filme.
Poti sa iti organizezi un spatiu pentru exercitii fizice sau yoga.

7 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Ti-o dat astia 100 de sugestii.
Da...nu mai bine facem schimb?

| OldSoul a răspuns:

Eu iti sugerez sa te uiti la cateva filme care iti plac, in alta zi sa asculti muzica, chestii de genul, sa faci diferite chestii care te fac fericita.

| Dariusuu a răspuns:

Nu planifica nimic, lasă viața să-ți curgă prin mâini.

| Lagorúthon a răspuns:

Inveti pentru scoala.

| Kirra21 a răspuns:

Buna! Eu iti dau niste idei care le folosesc si eu uneoriwinking :

1)Stai pe Facebook, Instragram, etc
2)Iesi in oras cu prietenele
3)Vorbete la telefon cu cineva
4)Uita-te la videoclipuri
5)Uita-te la filme
6)Canta
7)Danseaza
8)Incearca sa faci coafuri, modele de unghii noi, etc.
9) Asculta muzica
10)Invata laughing
11)Deseneaza
12)Dormi
Fa orice vrei tuhappy Orice iti place! Daca vei face ceea ce vrei nici nu sti cand va trece timpu!

| MisteriousGirl97 a răspuns:

Buna! Pai. eu zic ca daca nu vreio sa stai singura cheama o verisoara la tine, sau poate chiar o prietena. Poti sa iesi pe afara si sa depasesti programul impus de parintii tai (daca ai unul), pentru ca ei nu o sa stie. Sau axeaza-te mai mult pe scoala. Gaseste un joc care sa te captiveze. Invita-ti prietenele la tine, faceti petrecere in pijama laughing nu stiu. Gasesti tu ceva de facut.
Bafta laughing :*

| Riri18 a răspuns:

Ai putea sa te uiti la Gossip Girl e foare fain. Crede-ma o sa iti placa si nu o sa mai ai timp sa iti dai seama ca esti singura.
Si poti chema prietenii la tine