| mylifeismusicandyouforever a întrebat:

HELP ME TPU!:X Va voi spune povestea mea dupa care vreau si eu neaparat un raspuns/: Cunosc d mult un baiat d varsta mea si am devenit f buni prieteni ieseam p afar radea etc. dupa care el ma intreaba daca vreau sa fiu cu el si eu i-am zis da si a doua zi i-am zis ca m-am gandit m, ai bine si rapunsu e nu el s-a supi rau p mine si nu a mai vb cu mine ...noi 2 avem un prieten comun si mai venea cu el la vblok la mine. Bun si iarasi ne-am imprieteniy f bine si dupa aia mi-a zis ca iar nu mai vb cu mine nu stiu dcthinking asa si acum d cand a inceput vacanta a inceput iaa sa vb cu mine si iar m-a intrebat si atunci i-am zis da cu siguranta ( intre timp m-am indragostit de el si am suferit mult) si m-am pus cu el cand am vb cu el la tel ca eu eram plecata din oras si am vb pana la 2 noaptea cu el in zilele in care am fost plecata si m-am intors luni si am iesit o data cu el singura si restul cu prietenii nostri si m-am pupat cu el d 3 ori Dupaia el a zis ca nu vom mai fi impreuna pentru ca el nu o suporta p prietena mea cea mai buna Help me/! Cum sa mi-l scopt din cap? ce credeti ca se va mai intampla cu noi 2broken heart? fundita +vot love strucklove struck

Răspuns Câştigător
| iza4ever a răspuns:

Depinde de voi ceea ce o sa se intample. Dar sincer, daca as fi in locul tau i-as spune: Hey X nu este corect ai zis ca nu o placi pe amica mea si de asta vrei sa ne despartim. Daca nu o suporti nu inseamna ca trebuie sa te desparti de mine, ca eu te placsad. Adica sincer acum spune-i ce gandesti nu neaparat ce am scris eu aici. Ca, chiar nu este corect sa se desparta de tine din cauza ca nu o suporta pe amica ta, ca si tu poate nu ii suporti unii prieteni si totusi nu i-ai spus ca vai sti mie nu imi place prietenul tau si de asta numai vreau sa fiu cu tine.straight face

3 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Am cateva nedumeriri :
1.te-ai pus cu el?
2.te-ai pupat de vreo 3 ori? Se numeste sarutat
3.ce se va intampla cu voi? Nimic. Dupa felul in care ai scris presupun ca ai 12 ani, "relatia" voastra nu o sa dureze.
4.invata sa te exprimi!

| xGyAx a răspuns:

laughinglaughing totusi cati ani ai?rolling on the floor

| mynodorika a răspuns:

Acesta nu este un motiv ca sa spun asa doar ca nu o suporta pe pr thawinking mai bine iti spune ce are de spus...