| NutellaFinetti a întrebat:

Help meeeeeeeeeee! sad va implor,dau funda,vot,ce vreti crying( vara asta mi-a placut de un baiat X si lui de mine si nu sriam. acum,el vrea sa se combine u mine dar i'am zis nu,pentru ca eu nu mai simt ce simteam pentru el. X a zis ca i'am frant inima,dar asta e,prefer sa fiu o scorpie care e dura decat sa fac pe nevinovata si sa'mi bat joc de el. Cat mie imi placea de el, am facut un facebook fals si am intrat pe el, acum o prietena de-a mea era cu X si a aflat ca eu eram aia care a intrat le el...deci am 2 intrebari si va implor, numai voi ati mai ramas sa ma ajutati sad
1. cum sa trec peste sentimentul ca i'am frant inima sad imi pare rau, pentru ca suntem prieteni... sad
2. ce sa fac daca dau face'to'face cu el si cred ca stie ca eu am fost aia cu facebookul fals?
funda la cine ma ajuta sad crying sad

4 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Nu stiu de ce ai mai intrat cu alt cont odata ce nu mai erai interesata de el. Nu ai de ce sa te simti vinovata ca nu iti mai place de el, e mai bine ca i-ai spus asa decat sa il faci sa sufere, sa stai cu el si sa nu-l iubesti. El o sa treaca si peste asta, si deja o face cu noua prietena. Dar eu am cumva impresia ca acum cand are prietena te cam incita gandul asta si o sa-l vrei din nou. Daca o sa il vezi fa-te ca nu s-a intamplat nimic, nu cred ca o sa deschida subiectul despre asta.

| NutellaFinetti explică (pentru IsabelaIssa):

Faza e ca am intrat pe el in vara, da acum aflat laughing si el nu are prietena, as vrea eu sa aiba, dar nu are sad macar asa ar putea trece mai usor peste. si deci nu am de ce sa ma aimt vinovata?

| IsabelaIssa a răspuns (pentru NutellaFinetti):

Pai nu ai de ce. Vinovata trebuia s ate simti daca iti bateai joc de el, dar altfel, nu.

| Florinaa123 a răspuns:

1.Gandeste te ca daca erati impreuna si tie nu iti placea de el era si mai rau pentru el, pentru ca nu i impartaseai sentimentele.
2. O sa ti ceri iertare pentru faza cu facebook ul fals, indiferent daca el stie sau nu. Este o chestie de bun simt.