Nu stiu de ce ai mai intrat cu alt cont odata ce nu mai erai interesata de el. Nu ai de ce sa te simti vinovata ca nu iti mai place de el, e mai bine ca i-ai spus asa decat sa il faci sa sufere, sa stai cu el si sa nu-l iubesti. El o sa treaca si peste asta, si deja o face cu noua prietena. Dar eu am cumva impresia ca acum cand are prietena te cam incita gandul asta si o sa-l vrei din nou. Daca o sa il vezi fa-te ca nu s-a intamplat nimic, nu cred ca o sa deschida subiectul despre asta.
Faza e ca am intrat pe el in vara, da acum aflat si el nu are prietena, as vrea eu sa aiba, dar nu are macar asa ar putea trece mai usor peste. si deci nu am de ce sa ma aimt vinovata?
Pai nu ai de ce. Vinovata trebuia s ate simti daca iti bateai joc de el, dar altfel, nu.
1.Gandeste te ca daca erati impreuna si tie nu iti placea de el era si mai rau pentru el, pentru ca nu i impartaseai sentimentele.
2. O sa ti ceri iertare pentru faza cu facebook ul fals, indiferent daca el stie sau nu. Este o chestie de bun simt.