| LoOvE a întrebat:

Help! Mi-a gasit tata facebook-ul si mi-a dat cerere de prietenie, doar ca eu nu vreau sa-l avda pentru ca am niste comentarii mai interzise si nici nu vreau sa le sterg.Cum fac sa nu imi poata vedea profilul. Daca ignor cerea o sa observe si vai de minee! Ce sa fac? Sa-i zic ca mi-am uitat parola si nu mai folosesc fb? Sa il sterg? VA ROGGGGGG AJUTATI-MA!

5 răspunsuri:
| RazvanHDd a răspuns:

Da-i block. Asa le-am facut si eu alor meiwinking.

| katy a răspuns:

Nu poti decat sa-i respingi cererea sau sa stergi acele comment-uri, altceva nu ai ce face.nu e bine sa-l minti ca nu stii cand te va prinde pe facebook

| mitsufball a răspuns:

Pai ai putea sa schimbi numele acestu profil si sa creezi alt profil cu numele "original" si pe acest cont tii doar prietenii...

| tatiiianaa a răspuns:

Nu ii accepa si spune-i ca nu iti apare nimicwinking daca in caz te intreaba

| crissu_8850 a răspuns:

Ii dai accept dar dupa aia te duci langa home pe sagetica, la privacy setting si jos de tot ai blocked people and apps. Dai click pe manage blocking si il blochezi de acolo, nu-i va aparea nimic doar ca nu mai merge sa-ti vada profilul; eu asa le-am facut la ai mei si le-am spus ca nu stiu de ce am probleme cu facebooku caci si la prietenii mei apare la fel si banueisc ca tatal tau nu e atat de familiarizat cu facebookul incat sa priceapa prea bine ce s-a intamplat laughing... daca da atunci ii poti da aceept si sa-i blochezi vizualizarea la albumele unde ai poze pe care nu vrei sa le vada happy