| Andreea763 a întrebat:

HELP! Mi-am cumparat de la Oriflame niste lotiuni pentru cosuri, Pureskin/Spot Treatment Gel, Pureskin/Scrub face wash, Pureskin/Black head toner. Au o anumita ordine in care trebuie aplcate pe fata? Cum se aplica si cat timp sa le tin pe fata?

Răspuns Câştigător
| anutza a răspuns:

Eu sunt reprezentant si folosesc aceasta gama si chiar m-a ajutat
ordinea in care le folosesc eu e:
- tonerul
- exfoliantul
- gelul
Pe spate la fiecare iti scrie si cateva indicatii happy

3 răspunsuri:
| albina a răspuns:

Scrup, gel si tonic

| ionutz0116 a răspuns:

Normal ca au o ordine.Fiecare are solutie este pentru ceva.Trebuia sa intrebi atunci cand le-ai luat ce anume mai exact fac ele si care este ordinea. Ordine lor este : Pureskin/Scrub face wash ( asta curata fata inainte de aplicarea altor creme ); Pureskin/Spot Treatment Gel asta este de zi; Pureskin/Black head toner asta este de noapte.

| CaleMercury14 a răspuns:

Mai bine foloseshtete de masti facute cu miina ta pentru ca astea de prin kataloage pot avea efecte negative asupra pielii tale>>Incearca cu bicarbonat de sodiu si albus de ou...
Mai intii speli fata cu apa calduta dupa care pe un servetel ud pui bicarbonat de sodiu(soda de piine) si te dai pe fata, lasi 10-15 minute, apoi te speli si de la un ou separi galbenusul de albus si aplici pe fata, se lasa 30 minute... dupa aceasta vei opserva ca fata ta e mult mai curata si mai stralucitoare>>incearca[[succes