| meblondish a întrebat:

HELP! Mi-am sters din greseala aplicatia farmville de pe facebook(cand dadeam accept la cadouri). Nu stiu cum am facutsad Stie cineva sa-mi spuna cum sa bag aplicatia la loc? plz:*

Răspuns Câştigător
| cosm1n_9149 a răspuns:

Poate ai blocat-o dar de sters nu ai cum!
Da un search acolo sus si o cauti iarasi, totul e la fel nu pierzi nimica ca se salveaza la ei pe servere!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se poate. Minte pe altinevalaughing

| <3dark-shadows<3 a răspuns:

Cum sa stergi aplicatia + cand dadeai accept la cadouri. Nu cred ca se poate asa si nici s-o stergi. In caz ca se poate nu stiu nu merge s-o instalezi din nou, vorba vine "s-o instalezi".

| meblondish explică:

Deci dadeam accept la cadouri si mi-a aparut brusc"Aceasta aplicatie a fost inlaturata". Ce interes am sa mint aiurea?! Nu imi mai apar posturile celorlalti la mine pe wall si cand incerc sa intru de a jocuri imi spune ca acest link nu existastraight faceChiar nu am chef sa fac mistowinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai reusit sa recuperezi farmville? cum? si eu l-am sters din greseala si nu stiu cum sa il recuperez

| 61n4 a răspuns:

La ffel am facut si eu sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu despre voi dar la mine e si mai rau, eu mi-am sters din greseala contul facebook si aveam o munca deosebita la farmville adoram acel joc si acum dupa atata timp de munca totul este in zadar; uite cum am facut:m-a rugat o prietena sa-i sterg contul faceboo si in loc sa-l sterg pe al ei l-am sters pe al meu.

| adelush_5701 a răspuns:

Spuneti-mi si mie cum v-ati 'sters' farmville-ulcrying ca eu vreau sa-l fac sa dispara de pe profilul meu ca ma enerveazaat wits' end