| frumushika09 a întrebat:

Help! Nu stiu ce se intampla! Noaptea am fost la toaleta si apoi am avut parca iar nevoie la baie. Dimineata am fost la baie si nu am facut nimic, dar dupa aia in camera, cand m-am schimbat am observat o pata rosie. Pe urma m-am uitat si am vazut ca, cam totul e rosu, un rosu sters(pal cred). Acum sunt speriata, cred ca mi-a venit ciclu, dar nu am avut simptome( durere de cap, de burta etc) Doar acum simt senzatia iar ca am nevoie la baie, dar nu imi vine nimic, asta e senzatia pe care o simti la ciclu? Credeti ca mi-a venit? intrebare pentru fete! Nu am mai avut ciclu pana acum! funditakiss

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu la toată lumea apar acele simptome. Corpul reacţionează diferit, pentru că fiecare organism e diferit. Da e probabil, oricum ai să observi în decursul zilei. Stai liniştită! baftă!

5 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

Eu cred ca ti-a venit ciclulhappy Nici eu nu am avut prima oara acele simptomeoh go on

| elena a răspuns:

Nu neaparat trebuie sa ai asemenea simptome la venirea ciclului, este ceva normal si chiar necesar organismului femeii, citeste pe net cum trebuie sa procedezi in asemenea situatie.

| Nimic special a răspuns:

Se pare ca Dalaughingsmug. Felicitari!

| happy_7964 a răspuns:

Nu toata lumea are simptome. Nu trebuie sa te sperii. Odata si odata tot trebuia sa se intample. Vorbeste cu mama ta sau cu o prietena, matusa etc. si iti vor spune ele cum e si ce ar trebui sa faci.

| frumushika09 explică:

Multumesc tuturor! Se pare ca mi-a venit! Voi da fundita celui mai bun raspuns si la ceilalti un folositor pentru ca m-au ajutat! Multumesc!