| Gabrielle a întrebat:

Help! Peste 2 saptamani este ziua cele mai bune prietene ale mele si nu am nici o idee de cadoucryingCare are vreo idee sa imi spuna si miebig grin Mercikisslove struck

Răspuns Câştigător
| NoName0011 a răspuns:

Ai putea sa va cumparati un lantisor cu o inima, jumate tie jumate ei si cand va intalniti ea sa se poata uni:X, sau o bratara de aces gen, sau ce crezi tu ca ii va placea, ii prietena ta intreab-o, orice iai duce sa stii ca conteaza daca ii prietena ta happy. Gestu conteaza mai mult ca oricetongue

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

O bratara, o bluza, un bibelou, un animal de plus, etc.

| Hmmmm a răspuns:

Ce ai zice daca i-ai face un cadou simbolic? aici ma refer la ceva care sa insemne mai mult pentru ea si care sa ii ramana ca amintire...hainele se rup, parfmul se termina, o bratara poate fi pierduta...ite eu d ex de la cea mai buna prietena am primit d ziua mea poza noastra preferata intr-o rama f draguta. a insemnat mai mult decat oricare alt cadou scump si mi-a placut mai mult ca oricare parfum scump. tin f mult la acea poza si stiu ca nu a fost cumparat doar ca sa nu vina cu mana goala ci a fost un cadou sin inimabig grin

| LoveMusic a răspuns:

Sa cumperi doua lantisoare pentru gat ceva mai simplu, nu iesit din comun, dar lantisoarele sa fie la fel, indiferent de materialul din care sunt facute. Unul iti pui tu, unul ea, si ii spui ca acest lucru, va va uni prietenia! [mie mi-a mers]. Sau altceva. un ursulet de plus, ceas, parfum, carte. vezi tu. ceva pe care sa scrie BFF = BEST FRIEND FOREVER! Daca ti-am fost de folos, astept o fundita big grin

| User a răspuns:

Un urs d'ala de plus, sau in carne si oaselaughing Tu alegi.

| antonia09 a răspuns:

Ai putea sa cumperi un pandantiv in forma de inimioara pe care sa il impratiti. Acesta va fi simbolul prieteniei voarte. Sper ca ti-am putut fi de folos.

| ioana_9061 a răspuns:

Poti sa-i cumperi un buchet de flori, o ciocolata, fai o felicitare(dar fa-o tu nu o cumpara)si poti sa-i cumperi ceva acesoriu mic cum ar fi o diploma pentu cea mai buna prietena din lume.

| zuly a răspuns:

In 18 ianuarie este ziua celei mai bune prietene ale mele. Eu am luat bilete pentru mine si pentru ea la un festival la care stiu ca isi doreste foarte mult sa mearga, cu toate ca festivalul este abia in august, sper sa fie o surpriza placuta.
Bafta!

| blondix_1521 a răspuns:

Nu prea am ideii sincerbig grin...cred ca ar trebui sai iei un tricou o bluza sau ceva frumos gen simbolul priieteniei voastre cum sa mai zis si mai joswinking

| sayre a răspuns:

Daca este vorba de cea mai buna prietena ar trebui sa stii ce cadou sa-i cumperi, se presupune ca va cunoasteti indeajuns de bine ca sa alegi ceva pe placul ei.