| Analex17 a întrebat:

Help pleasa. O colega de clasa vrea sa facem sex, dar gen nu normal ca ea e virgina si vrea sa fecem in gen in alte locuri, in fund. Eu am 18 ani ea 19. Care ati mai facut imi ziceti cum e gen e placut, nu te doare, nici pe ea nici pe mine, ru am capul penisului putin mai mare. Cum se pregateste "locul" gen nu se murdareste penisul de acolo? Cand fac sex normal, inainte "ma joc" cu limba pe labii, acum ar trebui acolo in spate sa dau? Ms frumos.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De prezervativ ai auzit cumva?
Daca pui prezervativul pe penis, asa cum este recomandat, nu se murdareste nimic si nici nu risti sa iei ce boli venerice are colega, odata ce ea practica a n alul si probabil oralul, fara probleme.
In orice caz, pregatirea de a n a l spune ca fata trebuie sa faca clisma ca sa-si goleasca intestinul gros, sa nu va murdariti amandoi.
Sincer, s e x u l a n a l ...cred ca va fi cea mai scarboasa si dezgustatoare experienta, sa-ti incepi viata sexuala.
Pentru s e x oral facut fetei (cunnilingus), foloseste tot prezervativ peste vulva, ca nu se stie ce mai iei de la fata aia.

| Analex17 explică (pentru Violleta2022):

Nu era vorba sa nu folosesc prezervativ, nu stiu de unde ai dedus chestia aia, dar ma rog...

| Violleta2022 a răspuns (pentru Analex17):

"...nu se murdareste penisul de acolo? "

Atunci cand ai intrebat daca nu se murdareste penisul de acolo, s-a dedus ca-l introduci fara prezervativ, ca numai in acest fel s-ar putea murdarii.

| NataLee a răspuns:

Puteți încerca 69.

| MrGeo1975 a răspuns:

Sa nu crezi ca e de joaca și nici de glumit. Spune sa nu va grăbiți. Întâi terminați studiile, va faceți un rost în viața, vedeți daca ve-ti rămâne împreună pana la căsătorire. Și când vei ave primul contact sexual, folosește perzevativul. Nu te grăbi. Spune sa stea de vorba cu părinții ei sa o educa despre viata sexuala. Virginitatea nu este ceva la care renunți ușor. Fiți cuminți și respectosi unul cu altul. Altfel mai târziu ve-ti regreta amarnic.

| Andrei123aaa a răspuns:

Da-i, ce mai astepti? O exciti bine, ii dai niste limbi si bagi ciocanul