| PoiSoN_6490 a întrebat:

HELP PLISS! Am o PROBLEMA, deci sa incep asa: Sunt baiat, cls 8 etc. am un 3 la istorie dar am luat azi un 10 si un 4 la chimie care l-am luat tot azi. Problema e ca maicamea vrea sa vina miercuri la scoala sa vb cu diriga si sa vada ce note am. Plisss help Dati-mi o idee cum sa ii spun de 4 la chimie si de 3 la istorie I-am spus doar de 10-le de la istorie. Pliss urgent o idee ce sa fac Dau funda, desigur! RAMAN DATOR! plisss P. S: Mama a zis ca daca am note proaste imi ia PCstraight face

Răspuns Câştigător
| Morphine21 a răspuns:

Pai spune-i adevarul si amintestei "greseala recunoscuta e pe jumatate iertata"hee hee
vorbeste cu ea deschis doar e mama ta.
iti urez numai note de 10 si sa auzim de bine!
:*:*

2 răspunsuri:
| me a răspuns:

incearca sa nu mai iei atatea note proaste mai ales ca esti a opta, mie mi s-a intamplat sa iau un 4 la matematica, a fost super naspa pentru ca eram in aceiasi situatie ca tine, mama vroia sa mearga la scoala, cand am ajuns acasa, in aceiasi zi in care am luat marele 4, eram suparata si cand mama a observat a trebuit sa ii spun, acelasi lucru trebuie sa faci si tu spune-i ca iti pare rau, spune-i ca oricum se face o medie intre 4 si 10 deci daca mai iei 2 de 10 iti iese 9. sper ca te-am ajutat si succes.
P. S sper ca m-am facut inteleasa ca trebuie sa-i spui mamei tale inainte de acea intrevedere dintre ea si diriga, asta daca nu vrei s-o patesti rau de tot, mamele se infurie cand le este spus de diriga inaintea noastra

| amanda33 a răspuns:

10-le l-ai luat ca sa repari greseala aceea adica 3.
pentru 4 nu a fost vina ta. vorbeste cu diriga si roag-o sa ii explice mamei situatia. sa ii arate ca 4 a luat toata clasa si ca tu ai incercat sa te indrepti la istorie de ai luat 10