| d33adhya88 a întrebat:

Help plz......Nustiu ce sa mai fac.Nu mai suport pe nimenii pentru ca totii oameni sunt falsii.Simt ca nimeni nu ma place.Pur si simplu ma simt urata.slaba blabla.Vrea ca de acum in colo sa nu mai ies afara sa fiu "singuratica". Toata lumea e falsa aflu pe zi ce trece tot mai multe barfe si jicniri la adresa mea. Vreau sa raman eu si muzica.Ce ziceti fac bine? ..Sau sa continuii sa aud barfe si jicniri si sa trec peste ca si cum nu s-a intamplat nimic?(barfele vin din partea prietenelor :-s).Si chiar nu cred ca am facut nimic ca sa fiu barfita, adica nu am dat motive pentru ca in primul rad sunt ai rusinoasa..frundita:X

2 răspunsuri:
| AnTiBioTic a răspuns:

Nu are rost nici sa stai cu prieteni falsi, dar nici sa stai izolata in casa. mai bine iti faci un nou cerc de prieteni, ii uiti pe fostii prieteni si incearca sa nu mai fii rusinoasa. fii cu mai mult tupeu si iti garantez k va fi ok.Bafta!

| Волк a răspuns:

Dupa parerea mea
toti adolescentii trec printr-o astfel de criza ( asta-i normal, dar nu toti o depasesc ) pentru a schimba pe cei din juru tau, trebu sa te schimbii tu happy
odata cu optimismu omului vine si starea de spirit satisfacatoare pentru toti, fii mereu pozitiva si oameni o sa se traga singuri catre tine ca un magnet, toti vor dori sa fie linga tine si sa ea exemplu, fii tu insusi nu te conduce dupa un ideal imaginat de tine, tu esti un ideal pentru tine insusi...
sper ca te-am ajutat :-)