| CokoStar a întrebat:

Help! prietena mea si-a facut un id si mi-a spus ca e,, y" c-a sa afle chestii despre ea, n-am zis nimic urat de ea, pana sambata cand m-a injurat si mi-a spus cine este. Fata asta da vina pe altii si pentru greselile ei. Ziua urmatoare mi-a scris pe mess, eu i-am zis sa ma lase in pace si ea m-a intrebat daca sunt suparata pe ea.Eu i-am zis ca,, da" si i-am spus si motivele. Apoi ea mi-a zis,, du-te *****". Ea vrea mereu sa fie in centrul atentiei si nu are prieteni, la scoala ne certam des, ea spune ca e educata si atunci cand vorbeste urat si crede ca toata lumea o invidiaza.Nu avem mai nimic in comun si sunt sigura ca de data asta nu vreau sa ma mai impac cu ea. I-am spus ca nu mai suntem prietene dar ea nu poate sa-si vada de viata ei si-mi tot scrie chestii urate pe mess. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Marynna a răspuns:

Daca a facut ce a facut si din descrierea ta, nu merita nici macar sa te gandesti daca sa te impaci cu ea sau nu! Las-o in pace, sa vada ca incet incet isi pierde toti prietenii si ramane singura cu mandretea eiwinking

2 răspunsuri:
| heroforyou a răspuns:

In primul rand, daca vrei sa fii diplomata da'i ignore din lista ta de messenger iar la scola evit'o pur si sumplu, nu o baga in seama...sau daca nu poti sa te comporti cu ea asa cum se comporta si ea cu tine, vorbeste'i si tu urat, imprieteneste, te cu alte prietene si dai impresia ca razi de ea cand trece pe langa voi, adica s'o faci sa se simta si ea nasta, chiar daca tu facand toate astea nu o sa te simti mai bine, dar macar prietena ta sa nu isi dea seama ca esti "singura si neajutorata"...nu cred ca m-am facut prea mult inteleasa:d

| JustMe_8650 a răspuns:

Da-i ignore! Aceasta persoana nu se numeste prietena!