| Catenstein a întrebat:

Help! Repedeee va rogcrying((
cum pot sa ii dau de inteles ca il plac stiu ca si el ma place de al un prieten de a lui dar cand vreau sa ii spun am blochez raman muta nu pot chiar nu pot el e dragut si ma ajuta rade cu mine daca fac o prostie[depinde azi am cazut pe hol in liceu si am inceput sa rad si el radea cu mine ma ajutat sa ma ridic etc. >8- ] in reast se holbeaza la mine in ore! etc. deci stiu ca ma ploace dar cum sa il fac sa imi spuna el caci eu sunt ff timida si nu pot sa ii spun. sigh ...Help!

Răspuns Câştigător
| reki333 a răspuns:

Poti sa incerci sa ii spui pe messenger. sau sa il inviti undeva daca preferi fata in fata, astfel incat sa fiti singuri, intr-un parc sau in gradina botanica... ii zambesti frumos si apoi ii spui ca iti place de el, poate ca si lui ii e frica sa iti marturiseasca... asa ca unul din voi trebuie sa faca pasul asta. sau ai rabdare; imprieteniti-va mai mult si apoi o sa vina de la sine

3 răspunsuri:
| Vara200 a răspuns:

Poate crede ca tu nu-l placi asa ca dai e inteles ca-l placi adica :zambeste-i cand se uita la tine, deschide un subiect intre voi doi ceva de care-i pasa si lui si in vezi ce rezulta daca iti spune ca te place daca nu fa-ti tu curajul de ai spune prima! Bafta!:*

| AndreMonique a răspuns:

Ori ii spui verde in fata ori ii dai mesaji dar ia-l cu binisorul