anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Help! Sunt foarte foarte timida >:" cand vine vorba de baieti sad am 15 ani si nu am avut nici un prieten din aceasta cauza big grin desi in total am avut 54 de solicitari de prieteniebig grin au incercat mai multi sa ma sarute dar nu stiu cand se apropie tipul respectiv de mine il resping sau ii sp din start ca nu vreau sa stau cu elcryingcrying si asa pierd si tipii frumosicrying din cauza unui sarutx(x( ce sa fac?

27 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Wow.happy i-ai numarat.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Dar ce?
Ce e rău în a săruta?
Stai liniştită, nimeni nu s-a născut învăţată. Dacă ţii la vreunul, spune-i că ai vrea, dar nu te prea pricepi cu sărutul, sau că eşti mai timidă. Dacă va avea creierul măcar cât o nucă te va înţelege şi te va ajuta. Dracul nu este chiar atât de negru! happy

| OanaG a răspuns:

Un pic de timiditate exista in fiecare dintre noi, chiar daca ascundem acest lucru! Daca primesti solicitari de prietenie pe un anumit site, asta nu inseamna ca acele persoane isi doresc o relatie serioasa cu tine.incearca sa fii mai deschisa la capitolul baieti.Si testeaza un baiat care il crezi tu ca este cat de cat potrivit pentru tine sa saruti nu e asa greu, lasa totul sa vina de la sine si sa te saruti cu cine trebuie sa ai o amintire frumoasa peste ceva ani din acel sarut happy
Pupici :*

| OanaG a răspuns:

Aha...trebuia sa fii mai explicita happy Oricum sper ca iti pot fi de folos cu ceea ce ti-am zis happy love struck

| User a răspuns:

Unde ai avut solicitarile alea de prietenie? Pe hi5 sau TPU?

| User a răspuns:

Adica noi avem fata de prosti?raised eyebrows
Adica vrei sa spui ca esti mai buna decat Vanessa Hudgens sau ce?laughing))

| Alisa a răspuns:

Off.nu iti mai fa atatea griji.eu am avut primul meu prieten acum la 18 ani.nu stiam sa sarut, iti dai seama, dar acest lucru vine de la sine...lasa-te condusa, purtata de val...ai abia 15 ani, chiar nu ai de ce sa iti faci griji. nu ai nevoie de dureri de cap din partea baietilor de pe acum, crede-ma. :*ai grija de tine

| moonY a răspuns:

uite o intrebare d'asta ca a ta imi reaminteste de ce pierd vremea pe TPU.
ai un caiet in care faci bilantul baietilor frumosi pierduti? sau solicitarile de prietenie erau pe hy5?
acu' sfatu'... cand esti langa unu' pe care'l placi, lasa'te purtata de val(dar nu prea mult, caci apoi ne vei intreba care e motivul intarzierii menstruatiei)
n'o sa-ti spun ca e posibil ca primul sarut sa fie naspa, sa nu te sperii.
succes

| Crs a răspuns:

I-ai si numarat... straight face

| d33a a răspuns:

Wow... cum ai reusit sa tii evidenta la solicitari?hee hee
si, referitor la intrebare... poate ca asa este felul tau, de a fi mai timida... dar cu timpul o sa treaca, o sa veziwinking
Sau...

nu stiu, incearca sa ii saruti cu ochii inchisi. poate asa nu vei mai avea sentimentul de a-i respinge big grin

| tim a răspuns:

Asa lasa-te purtata de val, si te vei trezi in urubamba! dezbracatul e exclus! ce sa faci? simplu:nimic! ai doar 15 ani, ai muuuult timp de baieti, care la varsta ta te saruta, iti mai fac ce-ti mai fac si tai tai.Deci nu te arunca in balta cu smoala ca acolo nu se poate inota.

| Cleona a răspuns:

Nu ar trebui sa te temi asa, dupa parerea mea nu ar trebui sa respingi pe cineva daca tu chiar tii la acea persoana...

| adelle23 a răspuns:

Asta e o chestie de timp cu timiditatea.adevarul e ca e si varsta prea frageda, dar judecand dupa faptul ca fetele de la 15 ani arata ca alea de 30... oh go on. si eu am 15 ani, si crede'ma imi vine sa ma urc pe pereti cand vad ca aveti 15 ani si vaaaai catastrofa mare, nu aveti prieten laughing. Oricum, cine e al tau e pus deoparte, si oricum, la 15 ani nu esti asa de matur pentru o relatie, nu cred ca la 15 ani exista iubire, exista doar atractie.si in plus, ce frumos e sa fii libera.; x profita!

| adelle23 a răspuns:

E o perioada, asta cu timiditatea.Sincer nu va inteleg, si eu am 15 ani, dar nu am fost asa disperata in a avea un prieten, nu ai nimic de castigat...si oricum, la varsta asta nu esti destul de matur ca sa stii ce inseamna o relatie in adevaratul sens al cuvantului. Este doar atractie. dar iubire, cale luuuunga.In plus, ce frumos e sa fii libera. Profita ca pe urma vei creste, si o sa ai coada mare.toti vor o familie ca-i bate maica-sa la cap laughing

| Cretzule a răspuns:

La 15 ani plangi ca nu ai prieten? rolling on the floor laughing laughing

| SnicK a răspuns:

Tzucal!

| zuzulici a răspuns:

Este o situatie foarte dificila, nu stiu ce sa zic, timiditatea este o problema rar intalnita la generatia noastra, este bine sa fii timida da nici chiar...de ce sa-i respingi, imprietenestete cu el, cunoastel mai bine lasa-l sa te cunoasca si o sa fie mai usor pentru tine sa-l saruti... daca nu poti nici asa inseamna ca nu te atrage in nici un fel, trebuie sa te lasi purtata de vant ca un sarut nu e ceva rau este ceva chiar frumos, ai sa vezi:*:*:*

| eva_2950 a răspuns:

Ai tot timpul inainte papusa, asa ca nu dispera ca doar nu ai 89 de ani si nu ai avut niciun prieten.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In viata realatongue nu mai faceti mistotongue am un jurnalwinking iar printre alte lucruri imi scriu si fiecare tip care imi cere prietenia tonguetongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa timiditatea si emotiile dupa sarut laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Paul27 nu am sp astawinking daca va consideram asa nu va mai intrebamwinking dar ma rog daca u te simtioh go on

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Princess nu am solicitari de prietenie in viata virtualawinking tot ce sp e in viata mea monotona

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa fi mai indrasneata si sa nu mai fi timida, putin tupeu iar apoi totul vine de la sine.

| madalinwtza a răspuns:

SALUT! eu implinesc 17 ani.Mai Selenna pai atunci cand iti place de un baiat crede-ma ca ai da orice ca sa-i poti atinge buzele\! I-ai numarat?! Exact cum a spus si cristinutsa>mai nici eu la 17 ani nu am avut 54 de soliciatri!>HELLO?!>Inseamna ca arati intr-un fel...BRAVO tie, dar faptul ca nu ai fost cu niciunul e un semn rau! Fa-ti curaj pentru ca odata si o data tot va trebui sa faci asta. Vorba lui RAUL 9004 nu este nimic rau in a saruta, ba din contra este un lucru minunat, si nimeni nu s-a nascut invatat si niumeni la prima relatie nu avea de unde stii cum se saruta! CURAJ DRAGA!

| overdoseofhugs a răspuns:

E bine ca ai numarat ce ai pierdutlaughing:d. dar, n-ar trebui sa-ti fie nustu teama(daca iti este) nu e mare lucru, si nu te forta s-o faci daca nu vrei si uneori poate fi si din cauza baiatului respetciv. poate ca nu vrei sa-l saruti pe acela.in fine, fa-ti mai mult curaj si o sa fie binehappy.

| overdoseofhugs a răspuns:

Ar trebui sa te saruti cand ai sa te simti tu pregatita... dar, nu e cine stie ce... fa-ti curaj si o sa vezi ca o sa fie bine:*

| annie_9460 a răspuns:

Apai selenna nu maifi timida ca nai de ce sincer suntem cu totii oameni si nu trebuie sa ne fie rusine sa comunicam sau ca suntem la inceput la capitolul saruthappysi eu eram timida inainte da acu nu mia sunt cum eram inaintehappy