| RoRoxana a întrebat:

Help TPUsad
M'am certat rau cu mama mea.In ultimul timp ne certam foarte des pot spun din cauza unor prostii.De exemplu astazi mi-a spus sa'mi iau rochita de blugi dar eu nu prea vroiam pentru ca vreau sa o pastrez pentru pozele de la album pe care le voi face luna aceasta.Rochita mi-am cumparat-o weekendul acesta si vroiam sa o pastrez noua.Intr-un final am luat-o ca sa fie bine si sa nu ne certam. Ea mi-a spus sa o iau cu o pereche de blugi, eu am luat-o dar nu arata prea bine asa ca mi-am luat alta pereche care arata mai bine in combinatie cu rochita respectiva.Cand m-a vazut a inceput sa urle"Daca eu iti spun sa faci ceva tu de ce faci altceva? De azi inainte nu'ti mai cumpar nimic! Nici nu ma intereseaza cu ce te mai imbraci la album. Poti sa te duci si in pijamale ca nu ma mai intereseaza de tine" si chestii de genul acesta.Am mers la scoala plangand iar dirigintele m-a vazut. M-a intrebat ce am si am inceput sa-i povestesc avand foarte mare incredere in el. El mi-a spus ca asa sunt parintii dar eu simt ca nu mai suport.De multe ori nici nu-mi mai venea sa ma intorc acasa. Ajutati-ma va rog! Ce as putea sa fac? Funda mareeee!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Eu am 19 ani
Si imi vine sa nu mai vin acasahappy Ma cert cu tata uneori...
Dasta vreau sa se duca mai mereu la munca laughing
Cand vine seara de la munca nu mai ii arde de cearta'
Ma saluta si se duce'n pat=)
Ce zile fericite...
P. S am 19 ani si tot nu scap de gura luistraight face

| RoRoxana explică:

Cel mai rau e ca acum nu mai vorbeste cu mine si...Indiferenta doare cel mai tare. Dar si eu sunt foarte orglioasa si nu am de gand sa intru cu ea in vorba. Daca nu ma baga in seama sa fie sanatoasa!

| Patricia a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa stati putin de vorba... poate daca ati comunica putin ar intelege si ea gusturile tale.Asa se intampla mereuoh go on parintii nu au aceleasi gusturi cu copii.

| evelynne a răspuns:

Asa mi se intampla si mie.Eu nu le mai atentie deloc... abia daca vb cu ei. N-o mai baga in seama, las-o sa vb singurawinking

| johnny_1148 a răspuns:

Pai e ceva normal si pe mine parinti ma cearta chiar rau uneori.trebuie sa accepti situatia si sa treci mai departe.