Eu as spune sa-i faci tu cadoul. Ii poti face cadou o poza cu voi doua pusa in rama. Daca nu vrei, ii poti lua o pereche de cercei, sau poate un lantisor. Sper ca te-am ajutat.
Funda?
Bratara prieteniei, pereche de cercei cu un model deosebit, oja viu colorata, bratara din argint, un tricou, http://www.cadouripentrubarbati.ro/......320-p.html
Heii!
Daca nu ai bani,ii poti confectiona ceva. O bratara din aia din ata, a prieteniei, o felicitare, etc. Daca este chiar asa de buna prietena, va intelege si se va bucura.
Bafta!
Pai...ce crezi tu ca-i place,gusturile difere, daca e pasionata de spot poti sa-i iei o minge de cv, sau daca ii place matematica poti sa-i iei o carte, sau daca e pasionata de muzica, un mp3 sau depinde lasa frau imaginatiei gandeste-te ce i-ar placea ei mai mult
Aceeasi problema am avut o si eu! cunosc sentimentul! dar sunt posibilitai multe! vezi daca gasesti un loc unde poti edita poze si le imprima pe un Tricou ( cana, scrumiera etc) eu am ales tricu! e ieftin si frumos in felul asta atunci cand nu esti langa ea poate dormi cu TINE la piept! + un buchet de trandafir e super!
Daca vrei ceva mai misto poti gasi cupe de sampanie care eu le am gasit la un magazin de accesorii de nunta! 2 sunt perfecte + o sticla de sampanie si 3 trafiri
anonim_4396 întreabă: