| ColorfullColors a întrebat:

HELP TPU! Sunt impreuna cu un baiat de 2 sapatamani si de Craciun implinim 37 de zile... happy Dar n-am nici o idee ce sa-i iau!

Am mare nevoie de ajutor... Daca ajuta cu ceva, el e scorpion, e pe a9a, are 15 ani, cateodata e putin mai copilaros big grin, nu joaca CS si... ii place Eminem.

Va rog... am nevoie de idei...

Multumesc mult:*

4 răspunsuri:
| dulcik99 a răspuns:

Pai poti sai iei ceva se simbolizeaza sodia lui un parfum de baieti... s-au daca stii ce culoare ii place s-au ce sport poti sai ei un tricou cu acest lucru

| FreakyHalloweenBoy a răspuns:

Ce frumos big grin pai, incearca sa afli ce ii place sau propune-i sa mergeti la un film/suc[desi el ar trebui sa faca asta]. Poi, ce sa zic,... Fa o poza cu voi doi si pune-o in rama sau poate vi-ati inceput viata sexuala ...depinde ce isi doreste, cum si-l doreste, de la cine si-l doreste.Lasati fantezia sa zboare si cumpara cu inspiratie;-)

| ღAζεxaღ a răspuns:

Buna! Nu conteaza ce ii ei gestul conteaza, poti face tu un cd cu melodiile lui Eminem si sa il faci cadoubig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Pai eu zic ca ar trebui sa i iei in primul rand o prajitura, un tort care ii place muult! Si sincer eu nu stiu ce sa iti zic, deoarece vezi tu il cunostiu, tu ii sti stilul, si chiar daca scrii tu ceva acolo tot nu este de ajuns, deoarece de exemplu tu te duci intr-un magazin si vezi ceva frumos care crezi ca il caracterizeaza, adica nu sti ce au magazinele in ele! Dedicati o zi si mergi in toate magazinele de calitate si cauta cadoul portivit dupa proprile tale sentimente!happy

Pa, pa.