| piticaaa_1938 a întrebat:

Help! Vreau niste status. prin care sa se inteleaga ca nu imi pasa de el! Cu toate ca sunt moarta dupa el! sad.

Răspuns Câştigător
| Bubbles_8156 a răspuns:

1. cand imi trageai un zambet in sictir, spunandu-mi "hai ma lasi?". Acum roata se intoarce fraiere, tu esti prostu care ma iubeste, iar eu nesimtzita care te amageste

2. Zici ca ti-e greu? Nu-mi pasa. Iti aduci aminte? Tu cu gura ta ai spus-o: ea e de 100 de ori mai buna ca tine! Acum, sa vezi ce bine te simti cand in loc de un sfat, iti spun din inima: "Du-te la perfecta ta".

3.,,• O vezi`? Nu e trista`, Chiar deloc`. Zambeste suav`. Are privirea de foc`. O iubesti stii bine`. Dar ea deja nu se mai gandeste la tine`. •''

4. daca pentru o clipa ai crezut c'o vei distruge. uite'o dupa putin timp; xzambeshte si e dulke!; x

5. ""Nu te enerva baiatu' meu.ca nu`i nimic de kpu' tau.nu vezi cat ai decazut.umblii cu panarame care se ***. m`ai lasat pa mine pentru ea. n`am sa te iert in viata mea:X"

6. "Ceea ce iti doresc eu in lumea ta roz. E sa ploua si sa n-ai umbrela!smug"

7.Mai uita-te odata la mine.Chiar crezi ca doua vorbe ma pot aduce langa tine? Am de unde alege. Tu nu esti unicat. Pot gasi baieti ca tine la fiecare metru patrat!winking"

8. ""Nu te mai uita. Nu mai ai tu, fraiere, fata de ea.winking Cand era cu tine tacea, nu comenta. Uita`te acum! E cu totul alta. love struck""

9. "~STOP nu tee maii viisaa cu ea in path. miintzii daiaa tee c0nsiideraa un kaakaatwinking♥"

10. "~nu am neevOiie ca tuu sa ma bagii inseeama. am destuuy Oamenii siimplii c aree ma aclamaa.smug"

11. "MinCiunihappySi ToT Ce Spoi Mi Se Pare Ireal:-J""

12. ""Sunt Simpla. Dar Prea Complicata, Iubesc Dar Urasc Iubirea.Ador Soarele Dar Inteleg Ploaia. Sa Nu-Mi Faci Rau. Sunt Atat De Infensiva Incat O Sa-Ti Para Rau."

13.
""ii lasa `pe fraieri `cu fanteziile l0`r.sa`si imagi`neze cum `ar fi `sa fie o` n0apte a l0r

14. •○•pentru ca ea stie sa fie dulce. cand viata ii lasa un gust amar`tongue •○•

15. "Suficient De Matura K Sa Ma Pot Gandi In Viitor. si Suficient De Copila K Sa`mi Traiesc Prezentullove struck

Funditaaaaaaa? big grin

2 răspunsuri:
| Doddel a răspuns:

De ce vrei sa-ti pui in astfel de status daca inca esti moarta dupa el?
Mai bine iti pui "inca sunt moarta dupa tine".