anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Help! Vreau o schimbare de look si nu stiu ca si cum sa incep.

Vreau sa arat http://www.youtube.com/watch?v=QJO3ROT-A4E; cel cu parul negru; x. Si nu stiu cu ce haine sa incep; sa le achizitionez primele. De unde sa le cumpar. Stau in buc.; d

Daca este unul dintre voi designeri poate veniti voi cu o idee ca credeti ca mi-ar sta mai bine decat look-ul acela. Uitati cateva informatii :D poate va ajuta.

Am 1.70m si 66kg cred. [aveam 65 la inceputul verii cand m-am operat de apencita; si nemaiputand sa fac miscare am mai luat in greutate vreo` 4kg pana la finalul verii. acum sper sa fii slabit.]

Nu am corpul lucrat; dar nici colacei sau alte chestii.

Mentionez ca sunt la pubertate [14 ani; cls a8-a] x_x deci au inceput sa-mi apara cosuri.

Sunt brunet; ochii caprui.

Parul; calota are cam 7cm; iar in parti si la spate sunt tuns scurt, are undeva la 1-2 cm [ma gandeam sa ma tund].

PLEASE! MA BAZEZ PE VOI; X!

daca chiar sunteti designeri, ceea ce e wow; x. si vreti sa ma ajutati dar va trebuie. mai multe informatii; Y! Mess: deejay_vanilla_xd [nu sunt dj dar optez pentru. asa ceva]

1 răspuns:
| Denysa2012 a răspuns:

Pai nu stiu ce sa-ti spun dupa poza de profil pari dragut sincer incepe mai intai sa te scapi de cori daca ai iar apoi paro si urma cu imbracamintea cae o pai lua de site-uri specializate nu stiu daca chiar teaam ajuat dar eu asa as face sincer desi sun fata si tot ca o cantareta actirta ma rog pot sa arart mult succes