| Chocolateee a întrebat:

Helppp!
Ce ati alege intre Nokia c3 si Blackberry si dc?
Fundita la cel mai bun raspuns!
:*

Răspuns Câştigător
| REDSQ a răspuns:

As alege Nokia C3 (chiar daca este mai sarac in caracteristici si cu o baterie durabila) deoarece este fiabil si nu apar erori de soft si pentru faptul ca Blackberry sunt nocive si emit radiatii mai multe ca celelalte telefoane.

1 răspuns:
| shory90 a răspuns:

Am schimbat numai BlackBerry in ultimii 4ani + unul care inca il am de 4 ani si nu mi-a dat nici o eroare de soft nu s-a spart carcasa avand in vedere ca am aruncat cu ele in toate partiile, bateria tine destul de mult, telefonul nu stie sa se inchida atunci cand i se termina bateria (te anunta ca nu mai ai baterie, dupa ce te anunta te mai lasa sa vorbesti la el, apoi nu te mai lasa sa vorbesti la el dar te lasa sa dai mesaje cam 3-4ore dupa ce ti-a blocat apelurile, dupa ce au expirat si aceste 3-4 ore cam in 20ore se inchide si el.
dezavantajele lui sunt ca daca nu ai abonamentul blackbery nu iti merg aplicatiile pe internet, merge decat sa faci browsing, plus ca BlackBerry are trackboll sau trackpad cu care te misti mult mai usor decat cu butoane
daca vrei un telefon pentru pastrare de date, baterie buna si semnal puternic si o sincronizare perfecta cu calculatorul(contacte, mesaje, email, memento, calendar, planificari etc cat si tot ce inseamna media)ar trebui BlackBerry
Raspunsul tau un singur motiv Blackberry e adresat numai persoanelor bussiness cat Nokia u toate nisele posibile, de la lowcost la "fite".
Blackberry nu e telefon de fita, e telefon de date