| ReVeRs a întrebat:

Helppp deci imi place de o fata nu ne cunoastem dar suntem pe acelasi palier si am tot vazut-o si...acum imi place de ea am facut rost de id ei prin niste prieteni dar nu stiu cum sa intru in vb cu ea... tinand cont ca sunt cam timidbig grin niste idei.bine ia mai are si un frate m`ar putea ajuta asta? dati-mi niste idei cum sa intru in vb cu ea.pe mess.sau la scoala funda

4 răspunsuri:
| PufoseniePufoasa a răspuns:

Draga(cum te cheama?) retragete intr=un loc cu ea si spune-i...e mai bine personal decat p mess.e bun sp? nu stiu macar incearca

| ReVeRs explică:

Pai da da nu am precizat ca sunt timid timid?straight face

| Lisa01 a răspuns:

Uite...eu zic ca, cel mai bine e sa fii tu insuti.Esti timid si ce? Sunt unele fete carora chiar le place sa vada un baiat ca se chinuie sa le intre in gratii. Eu cred ca daca o iei usor si te prezinti respectuos pentru inceput si intrii in vorba cu ea legandu te de chestii marunte gen,, ce faci,,?,, nu ai piesa cu tare,,? o sa decurga lucrurile de la sine.Bafta si tine-ne la curent!

| oupsydoupsy a răspuns:

Mai intai daca va cunoasteti spune-i salut, intreab-o ce mai face si incearca sa o cunosti mai bine. Daca o sa iti placa de ea si dupa ce va stiti mai bine, ar trebui sa ii spui dar fata in fata nu pe mess. Curaj! Si mie imi place de un baiat si chiar nu stiu cum sa ii dau de inteles... E mai usor la baieti tongue