| nOame000 a întrebat:

Helppp m-am certat cu prietena mea cea mai buna era ca sora mea faceam totul impreuna si nu ma mai baga in seama si vrea sa ma faca geloasa trece pe langa mine si ma da la o parte imi e dor de ea cand eram prietene da as vrea macar o data din 100 sa-si ceara si ea scuze mi-am cerut mereu scuze chiar si cand nu era nevoie o data sa-si ceara si ea funda ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| anabahebak a răspuns:

Pai inseamna ca nu iti este prietena ea face asa pentru ca stie ca tu iti vei cere scuze daca tu chiar crezi ca nu ai gresit nu iti cere scuze daca intr-adevar iti ie prietena va veni ea la tine.Si acum sincer o adevarata prietena nu ar trece niciodata pe langa tine fara sa te bage in seama...cel putin asta e parerea mea o sa isi ceara ea scuze daca tine la tine. happy

2 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Din ce spui tu, nu cred ca era prietena ta cea mai buna! Daca sti ca ti-a grestit? De ce sa-sti ceri tu sucuze? Sa vine ea sa-si ceara.Nu te mai agita atat, eu nici nu ma stresam daca eram in locu tau.

| nOame000 explică (pentru ROB3RT89):

Era chiar cea mai buna aceam absolut totul impreuna si da de multe ori ia greseste da nici o data nu si-a cerut scuze