| IustinaSiAtat a întrebat:

HELPPP! MARE HELP! Azi am dat un test la chimie si in clasa suntem un nr impar de elevi deci candva trebuia sa stea singur in banca si eu trebuia sa stau singura in banca si m-am asezat pe locul unei prietene si s-a suparat. da tare de tot s-a suparat...si acum nu stiu ce sa fac ca a zis ca nu mai vb cu mine pana in clasa a12a(app sunt a9a). cum sa ii zic maine la scl: fta scuze ca m-am asezat pe locul care nu era al meu.scuze am fost o proasta.sau cum? PLZZZ HELPP! FUNDOI MARE

3 răspunsuri:
| St3fY_3193 a răspuns:

Deci dc s-a suparat ca nu are sens? ca ai stat pe locul ei?rolling on the floor vai mai rau ca la gradinitarolling on the floor pai spune-i ca nu stiai ca o sa se supere si ca nu ai voie sa stai acolo [ trebuie sa stii la catedrarolling on the floor] si ca iti pare rau, si dc nu ati stat in locurile voastre? ca tot nu am inteles? va muta profa cum vrea sau cum?

| Anonnnnn a răspuns:

rolling on the floor))))
din ce motive aiurea s pot supara unii.thinking

| sirena1 a răspuns:

Asta nu e motiv de suparare ci doar un ptetext.mai bine o intrebi de ce e suparata pe tine si daca vrea sa discutati despre asta. Poti sa ii spui si tu motivul pentru care ai stat singura pe locul ei