Daca pleci cu gandul ca nu o sa fii acceptata atunci nici nu itimai fa sperante.Fii optimista, fii tu insuti si vei reusi sa iti faci si cativa prieteni nu sa fiti doar simplii colegi. Orcum la inceput sa nu te iei in gura cu ei sau ceva de genu... poate o sa fii un timp "fata cea noua" dar dupa ce o sa te cunoasca o sa treaca si asta.Din cati copii o sa fiti in clasa unul tot trebuie sa te agreeze si at acela te va ajuta sa ii cunosti pe altii si sa te integrezi si u pas cu pas.Bafta!`
Fi tu si incearca sa te comporti frumos si nu ai cum sa nu fii accep-tata, gandeste pozitiv vei reusi si nu-ti fa grji.Eu am fost la 3 scoli si am fost acceptata de toti ma rog uni le era frica va poate le fur faima si sau purtat urat la incept dar dupa neam inteles bine fi increzatoare in proprile forte si nu te lasa intimidata.
Vei fi acceptată. Gândeşte pozitiv.Fii sociabilă şi de treabă. Să nu fi răutăcioasă şi să râzi de un anumit coleg sau colegă. Încearcă să te înţelegi cu toţi şi să te împrieteneşti cu ei. Baftă!
Hei,nu trebuie să-ţi fie teamă. Îţi înţeleg stările,doar că totul este în mintea ta. Nu trebui să începi cu stângul fiindu-ţi teamă de ce vei găsi acolo. Vei găsi oameni ca şi tine. Fii naturală,aşa cum eşti de obicei,vorbeste cu ei,pune-le întrebări,povesteşte-le, zâmbeşte-le şi totul va veni de la sine.Nu te duci la spânzurătoare, deci nu trebuie să-ţi fie frică. Baftă!