anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Helpt me! Luna trecuta nu mi-a venit ciclu. Mie imi e frica sa nu fiu insarcinata, deci nu am avut contac sexual. Insa daca stau cu mana pe burtica se simte o inima(sa spun asa) care bate sau e ecoul(ca sa zic asa) inimii mele? Sunt la inceput si nu preau stiu cum e cu ciclu. Sunt insarcinata? Nu sunt genul de fata sa caute chesti de genul acesta.Sunt o fata ce sta toata ziua cu cartile in fata si invata sau de multe ori am grija de animaluletele abandonate. Va rog frumos sa ma ajutati si sa nu radeti de mine. Va multumesc anticipat si ofer fundita.

7 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Tocmai de aia crezi ca esti insarcinata, chiar daca nu ai avut contacte sexuale. iesi in lume..citeste si din scoala vietii. ai sa vezi cate poti descoperi.

| darrio2007 a răspuns:

Chiar nu cunosti nimic in aceasta problema? Cum poti fi insarcinata daca nu ai avut contact sexual? Ai ciclu neregulat, ceea ce nu este o problema care te poate ingrijora.

| HaHaGirl a răspuns:

Aoleu,cand esti insarcinata nu ai cum sa simti inima copilului e ceva psihic la asta cu inima si burta si NU ESTI GRAVIDA SAU trebuie sa-ti spun cum se face un copil? Adica prin sex si ai nevoie de un barbat pentru asta nu poti singura, deci nu esti gravida!

| radioactive00 a răspuns:

Asa e pana se regleaza, stai linistita. E doar legat de hormoni, si de corpul tau. Iar sincer, cred ca sa vorbesti cu mama ta te-ar ajuta foarte mult in descoperirea unor lucruri pe care e mai bine sa le auzi de la cineva apropiat decat de la niste straini online.

| Letaata a răspuns:

Nu ai cum sa fii insarcinata din moment ce nu ai avut contact sexual

| managersecret a răspuns:

Va multumesc!

| Garceament a răspuns:

Partenogoneză? nu cred. Stai liniștită, n-ai nimic.