| d3nisa202 a întrebat:

Het TPU :* Am o problema destul de mare pentru mine [va rog aveti rabdare sa cititi] Imi plaace de un baiat din alta clasa. Cateodata mi-a dat sperAnte ca ma place [eram sigura intr-un moment] dar acum nu prea Nici nu suntem prieteni! In ultima vreme tot m-a facut sa sufar Cateodata cand merg pe hol in pauza se tot uitA la mine, dar mie mi-e rusine sa il privesc [nu stiu dc] Si acum vreao saptamana. cand toata scoala a fost invitata al un fel de " banchet" nu m-a invitat la dans, nu m-a bagat de loc in seama Data trecuta a vrut sa ma invite dar i-a fost rusine [sunt sigura] dar de data asta nici nu a trecut pe langa mine Ce sa ma fac incerc sa il uit, dar nu pot Chiar sufar din cauza asta :[ Ce sa fac Va rog sfaturi Ar insemna muilt pentru mine:* Dau funda >: Help me pls...:*

Răspuns Câştigător
| Anduuu a răspuns:

DE CE SA-L UITI? are prietena? ia du-te la el si intreaba-l... Xule nu te superi ca te intreb dar eu una observ ceva ciudat la tine! Sa nu ma intelegi gresit dar eu cred ca tu ma placi si daca e asa te rog spune-mi.pentru ca si eu te plac! daca nu, putem pastra legatura pe care o aveam inainte! Te rog frumos sa-mi spui pentru ca eu tin la tine si nu vrau sa impartasesc o dragoste ce niciodata nu va avea raspuns!" sunteti amandoi timizi si daca nu-ti poti invinge timiditatea roaga un prieten comun sa-l intrebe si asa vei afla. Apoi du-te la el! Abordeaza-l in mod direct! Va vedea astfel ca nu esti o oarecare! si daca -ti zice ca nu te plece nu fii trista ca ai sa intalnesti baieti...hohoo pana sa-ti gasesti alesulhappy! Bafta!happy

3 răspunsuri:
| TheFeeye a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie, ma rog aproape, oricum : ai incercat sa il bagi vreodata in seama, de cand s-a puratat asa cu tine? Du-te si vorbeste cu el, nu face ca mine ca ai sa il pierzi si o sa te amagesti singura cand o sa il vezi cu alta fata.
Poate crede ca tu ai ceva cu el, macar incearca sa vorbesti, sa lamuresti situatia. Du-te si baga-l inseama, intreaba-l daca are ceva cu tine de nu te baga in seama. Stiu usor de zis greu de facut, dar crede-ma ca ai sa suferi si mai tare daca nu lamuresti situatia. Macar incearca, multa bafta!

| SkittlesNuMaiTrecePeAici a răspuns:

Pai atat timp cat esti fata, baiatul va crede ca te ignora, asa fac fetele nu ma intreba(sunt baiat big grin desi am avatar de fata laughing ) asa ca tot ce ar trebui sa faci este sa te dai in discutie cu el si apoi asteptam...cam asa face o colega cu un baiat pe care il place laughing

| bya95 a răspuns:

Am trcut si eu prin asta si inca trec dar odata si o data se va indragosti de tine nu iti pierde sperantanu este sf lumii mai ai mult timp la dispozitie sa il cuceresti