DE CE SA-L UITI? are prietena? ia du-te la el si intreaba-l... Xule nu te superi ca te intreb dar eu una observ ceva ciudat la tine! Sa nu ma intelegi gresit dar eu cred ca tu ma placi si daca e asa te rog spune-mi.pentru ca si eu te plac! daca nu, putem pastra legatura pe care o aveam inainte! Te rog frumos sa-mi spui pentru ca eu tin la tine si nu vrau sa impartasesc o dragoste ce niciodata nu va avea raspuns!" sunteti amandoi timizi si daca nu-ti poti invinge timiditatea roaga un prieten comun sa-l intrebe si asa vei afla. Apoi du-te la el! Abordeaza-l in mod direct! Va vedea astfel ca nu esti o oarecare! si daca -ti zice ca nu te plece nu fii trista ca ai sa intalnesti baieti...hohoo pana sa-ti gasesti alesul! Bafta!
Sunt in aceeasi situatie, ma rog aproape, oricum : ai incercat sa il bagi vreodata in seama, de cand s-a puratat asa cu tine? Du-te si vorbeste cu el, nu face ca mine ca ai sa il pierzi si o sa te amagesti singura cand o sa il vezi cu alta fata.
Poate crede ca tu ai ceva cu el, macar incearca sa vorbesti, sa lamuresti situatia. Du-te si baga-l inseama, intreaba-l daca are ceva cu tine de nu te baga in seama. Stiu usor de zis greu de facut, dar crede-ma ca ai sa suferi si mai tare daca nu lamuresti situatia. Macar incearca, multa bafta!
Pai atat timp cat esti fata, baiatul va crede ca te ignora, asa fac fetele nu ma intreba(sunt baiat desi am avatar de fata ) asa ca tot ce ar trebui sa faci este sa te dai in discutie cu el si apoi asteptam...cam asa face o colega cu un baiat pe care il place
Am trcut si eu prin asta si inca trec dar odata si o data se va indragosti de tine nu iti pierde sperantanu este sf lumii mai ai mult timp la dispozitie sa il cuceresti