| hihigyu a întrebat:

Heu buna.
Deci am jucat impreuna cu toata clasa un joc. si fiecare trebuia sa extraga cite o foita si pe foita aia era numele unui alt coleg. si deci mie mi-a cazut numele unui baiat. deci jocul era asa : trebuie sa faci un cadou persoanei cuvenite ..idee nu am ce pot sa-i cadonez? va rog ajutati-ma. dar deschid niste paranteze ( fara o masina, un telefon ) am nevoie de ceva ieftin dar dragut. funda

5 răspunsuri:
| ILoveTacos a răspuns:

O rama foto?
Un album?
Un carnet/agenda?
O cana?
O minge de fotbal/baschet?
O cupa/medalie inscriptonata?
Un cadou amuzant cum ar fi o papusa Barbie, o carte de povesti pentru copii sau o jucarie roz de plus?
Un joc educativ?
Un penar?
Manusi?
Husa de telefon?

Nu uita sa pui si ceva dulce!

Sper ca te-am ajutat! happy

| WhiteLife a răspuns:

Este un cadou de Craciun, nu? Stiu jocul, si noi il jucam de multi ani la scoala si mie mi s-a intamplat sa-mi pice baieti. Indiferent de persoana cred ca cel mai potrivit ar fi sa te duci intr-un magazin de decoratii, sau ceva asemanator si sa-i iei ceva specific. De exemplu un glob din acela cu un um de zapada pe care il agiti si pare ca ninge, chestii specifice Craciunului. Vei gasi multe daca te bagi prin magazine din astea de decoratii.

Daca nu trebuie cadou de Craciun, cred ca te poti gandi la persoana respectiva cum e. De exemplu, e copilaroasa, inseanma ca-i plac animalele de plus, poate e alt tip de persoana, poate i-ar place o carte ieftina, poate i-ar place o felicitare facuta de tine etc. Ai putea eventual sa vii cu mai multe detalii despre persoana respectiva?

Ps: eu sunt fata, nu ma prea pricep la baieti, dar stiu ca si noi jucam joc din asta si mi-au mai picat si mie.

Succes!

| Cataliciiii a răspuns:

Un ursulet de plus, o felicitare.

| Волк a răspuns:

Depinde da baiat su atitudinea ta fata de el : Daca estepur si simplu un coleg atunci s-ar putea ceva original cum ar fi ( un blocnot pentru notite, un parfum simplu, un port pentru o fotografie, o bratara cu numele lui, etc.) dar daca nu este pur si simplu un coleg si ai ceva sentimente pentru el dar el nu stie big grin acesta este un motiv bun de ati arata sentimentele big grin de exemplu ( portretul sau desenat in creion simplu alb-negru, poate niste casti pentru musica desigur daca nu are, un cadou din ceramica...
In ambele cauzuri ai nevoie de ceva simplu daroriginal si in plus incearca sa fie ceva legat de tine, ca sa isi aduca aminte de tine mereu cind o sa vada acel cadou happy succes

| Dallly a răspuns:

Si noi am ajucat acelasi joc si mi-a picat un baiat.Eu i-am cumparat un brelog cu initiala numelui. Poti sa-i mai cumperi o revista pentru baieti, o bratara cu numele lui, pix, creion(ceva mai deosebite). Poti merge la un magazin cu lucruri ieftine si dragute sau iti intrebi cologe la care le-au mai picat baieti si te poti inspira de la ele.