anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! 1 ) Vi s-a intamplat sa intrati linistiti pe youtube sa va puneti linistiti in fata la pc si sa ascultati o melodie, iar in timp ce o ascultati sa cititi din curiozitate niste comentari si in mare parte despre ce era vorba? despre INJURATURI din greu ( asta ar fi subiectu ) si acea persoana logic este din ROMANIA, ROMAN pana in sange si injura el ce injura si vin alte persoane care incearca sa il linisteasca si sa ii explice cat de frumos se poate ca ii cel mai mare prost si se mai face si de ras si acela care injura de x si y nu vine cu un argument NORMAL el ii injura si pe restul si ramai tu sa injuri in fata la pc 2)- nu il injura numai pe cel care la enervat sau a vrut sa ii explice ca a gresit, el incepe sa il injure de parintii si acum iti pui ca intrebare : ce legaura au parintii lui ala cu acele 2 persoane? OK acum poate ma veti judeca si imi veti spune ca nu numai in Romania este asa, da si in alte tari se jignesc dar cu o doza atat de mare? si intrebarile la care as vrea sa imi raspundeti sunt :1 Mai suportati acele persoane? 2 daca nu au un argument pentru a raspunde de ce se mai fac de ras pe internet? ( dar sa nu fie argumente pline de injuraturi si al 2-lea si poate cel mai intalnit ASA )

1 răspuns:
| Xtadelo a răspuns:

1. Nu, dar nu am ce sa le fac
2. Asta as vrea si eu sa stiu thinking