In primul rand sunt impotriva conceptului de emo. Acest curent emo a luat nastere deodata insa el practic exista si inainte fara o denumire aparte. Ideea e ca a luat nastere acest concept pentru a lua nastere o comunitate separata. E benefic intr-un fel pentru ca intalnesti oameni care au ceva in comun cu tine si astfel ti-e mai usor un pic sa ti-i faci prieteni. Insa asta era si inainte sub numele de sensibilitate. Nu e nimic nou. Mi se pare o prostie sa asociezi sensibilitatea cu gothic-ul si sa numesti asta emo. Aceasta identificare a lor intr-un curent, duce la o izolare de lume exagerata si vedem din ce in ce mai des si la gesturi extreme.
De adaptat clar nu l-as adapta pentru ca nu ma pot abtine sa nu rad.Si asta ar fi o problema
Dar asa de urmarit e intresant
Nu e treaba mea cum se comporta acesti oameni, eu nu sunt adepta curentului emo...
Spre exemplu...eu sunt intr-ul fel adepta a curentului emo. Ce pot sa zic.ma tai pe maini ma imbrac destul de des in negru dar toată lumea este contra mea.Nimeni nu imi intelege stilul. Ce po sa fac?
Sincer imi plac unele frizuri ale lor. dar eu una cred ca ar trebui ajutati in privinta comportamentului lor in societate. pentru a nu se simti singuri si sa li se arate partile frumoase ale vietii.Nu sunt adepta a acestui curent, dar eu nu-i judec pur si simplu sunt si ei oameni ce trebuie ajutati si iubiti.
Nuu imi place. mi se pare ca persoanele care sint emo nu iubesc viata, sunt mereu in suferinta
emma_7432 întreabă: