| xD_9502 a întrebat:

Hey... aș dorii sa aflu parerea voastra despre curentul emo... Ce spundeti depre acest mod de viată?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

In primul rand sunt impotriva conceptului de emo. Acest curent emo a luat nastere deodata insa el practic exista si inainte fara o denumire aparte. Ideea e ca a luat nastere acest concept pentru a lua nastere o comunitate separata. E benefic intr-un fel pentru ca intalnesti oameni care au ceva in comun cu tine si astfel ti-e mai usor un pic sa ti-i faci prieteni. Insa asta era si inainte sub numele de sensibilitate. Nu e nimic nou. Mi se pare o prostie sa asociezi sensibilitatea cu gothic-ul si sa numesti asta emo. Aceasta identificare a lor intr-un curent, duce la o izolare de lume exagerata si vedem din ce in ce mai des si la gesturi extreme.

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

De adaptat clar nu l-as adapta pentru ca nu ma pot abtine sa nu rad.Si asta ar fi o problema
Dar asa de urmarit e intresanthappy

| Elena1234456 a răspuns:

Nu e treaba mea cum se comporta acesti oameni, eu nu sunt adepta curentului emo...

| xD_9502 explică:

Spre exemplu...eu sunt intr-ul fel adepta a curentului emo. Ce pot sa zic.ma tai pe maini ma imbrac destul de des in negru dar toată lumea este contra mea.Nimeni nu imi intelege stilul. Ce po sa fac?

| Meandjustme a răspuns:

Sincer imi plac unele frizuri ale lor. dar eu una cred ca ar trebui ajutati in privinta comportamentului lor in societate. pentru a nu se simti singuri si sa li se arate partile frumoase ale vietii.Nu sunt adepta a acestui curent, dar eu nu-i judec pur si simplu sunt si ei oameni ce trebuie ajutati si iubiti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Emo sunt oameni nebuni.

| liiciqa a răspuns:

Nuu imi place. mi se pare ca persoanele care sint emo nu iubesc viata, sunt mereu in suferinta