Atat baietii cat si fetele sunt greu de inteles. Asta la inceput. Apoi ne dam seama ca fiecare este diferit. Eu am o vorba referitoare la persoanele de sex opus : Fetele sunt identice, dar fetele sunt diferite. Asta reflecta faptul ca nu exista niciun adevar general valabil. Fiecare este diferit. Asa cum foarte bine sunt fete care sunt mai dure, mai masculine. Si cum sunt si baieti ce au mai dezvoltata latura feminina. Incearca sa il cunosti ceva mai bine. Aduceti in discutii si subiecte mai interesante si controversate. Astfel de subiecte arata cat va potriviti si cat nu in gandire. Asa afli ce parere are el despre anumite chestii ca sa vezi daca ar merge o relatie. Voi, fetele obisnuiti sa spuneti ca primul pas trebuie sa il faca baiatul mereu. Ei bine sunt si cazuri in care nu se aplica acest lucru. Cum ar fi situatia ta. Baiatul asta poate astepta un semn din partea ta. In opinia mea cine place /iubeste are datoria de a arata asta. Trebuie sa fii in preajma lui mai des si sa ii dai semne ca il placi. De ex sa ii spui anumite chestii gen : ce zambet frumos ai. Multe apropouri, zambete si priviri, toate asta converg intr-un fapt : tu sa fii foarte des prin preajma lui si sa vada ca tu il consideri o prezenta placuta. Vei deveni si tu la randul tau poate o prezenta placuta pentru el. Abia apoi cand dispare nesiguranta si se vede din vorbele si faptele lui ca te-ar placea incerci sa fii directa. Si cauti sa duci relatia placuta spre o relatie de iubire. Nu te speria. La inceput e mai greu. Dar apoi o sa vezi ca iti va face placere sa fii in preajma lui fara sa iti controlezi orice gest. Incearca sa fii naturala. Falsitatea si minciuna indeparteaza partenerii. In rest orice ai face n-are ce sa iasa rau. Un moment bun pentru a vedea daca si el ar vrea mai mult ar fi sa ii ceri ajutorul. Sa faceti ceva in doi. Sa te ajute cu un sfat sau ceva. Apoi ii multumesti cu un pupic pe obraz si un zambet. Si daca vezi ca asta il face mai bucuros/imprastiat pentru restul zilei e de bine.
Pai.stiu eu... daca mai cunosti pe cineva din clasa de la el poti sa ii spui sa-ti dea id-ul lui.