anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey. Aceasta intrebare va fi mai lunga deci luati loc caci va dura ceva dar inainte sa incepem ** va rog din toata inimioara aia a mea mica si rece sanu lasati raspunsuri rautacioase, de cat sa la lasati raspunsuri rautacioase mai bine nu mai raspundeti **

Deci totul a inceput acum un an eu vorbeam cu un baiat la tel si din ce vorbeam din ce il placeam mai mult ..Acum noi ne cunoaste foarte foarte bine iar lui ii place de o fata mai mare ca el si eu il ajut, iar mie imi place de un baiat mai mare ca mine nu ma ajuta ca nu are cum e situatia dificila dar nu conteaza. Ulterior nu stiu cum dar am observat ca il iubesc si eu am o problema sunt fff. slaba e mostenire de familie ..si exista in clasa o fata care era slaba a facut sex si acum e cea mai frumoasa din clasa dar si cea mai p*r*a*s*t*.Mi-a spus de mai multe ori ca daca as arata ca fata aceea as fi cea mai frumoasa din scoala dar cu fata si simtu de imbracaminte si inteligenta mea desigur ......Si o data nici nu stiu cum glumeam si eu si am zis sa facem noi (eu si el) sex, dar nu stiu daca a luat-o in serios sau daca nu ..si asa in gluma mai vb cu el si nu stiu ce sa zic adica daca as face asta as fi cea mai frumoasa, inteligenta si draguta din scoala(dupa spusele lui) si m-am gandit asa ca eu tot il iubesc de mult dar parca nu stiu (el e cel mai frumos, dragut, inteligent di scoala si nu se gandeste la prostii mereu nu injura nu fumeaza nu se drogheaza e perfect love struck ) e diferit de ceilalti si inainte sa ziceti ca mai bine mi-as vedea de carte decat de baieti vreau sa stiti ca am fost in foarte multe relatii si tot sunt cea mai inteligenta din scoala (asta ca sa alung comentariile rautacioase)

Deci vine si intrebarea ce saa fac?

7 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Nu ca tu sigur laughing ai probleme serioase, cum sa faci sex ca sa te dezvolti?
De asta se cordesc toate pustoaicele de la 12 13 ani? sa faca sanii si fund?
Mie frica daca o sa fiu parinte de fata.

| xYumex a răspuns:

Draga onasis191 eu am scris caligrafia de mai sus intr-o repezeala ne mai vezuta asa ca te rog sa-mi scuzi tupeul dar parca am mentionat mai sus fara comentarii rautacioase multumesc

| xYumex a răspuns (pentru xYumex):

Scuze 1961

| UkD a răspuns:

Mhamaa ce parere ai despre tine : )) Ma amuza oamenii de genu : eu sunt cel mai destept, etc... : )). 1. Daca faci sex, nu o sa fii cea mai frumoasa din clasa, asta nu ajuta cu nimic, doar te face prostituata sa te culci cu cineva, pentru o prostie : )) Parerea mea.

| xYumex a răspuns (pentru UkD):

Nu e parerea mea despre mine e parerea lui credeam ca am mentionat mai sus

| SereNya a răspuns:

Daca nu sti exact daca el a luat-o in serios atunci ai putea sa-l chemi la tine intr-o zi cand esti singura. Ii spui ca vreti sa invatati sau sa va uitati la un film... Te uiti si tu daca ar avea vreun gand si atunci te decizi daca acum e momentul sau nu. Ar fi si mai bine daca ai aduce in discutie convorbirea ce ai avut-o cu el atunci de ti-a zis ca ai fi mai frumoasa, etc... Iar daca el te iubeste de asemenea nu o sa-i prea pese de faptul ca esti slaba. Unii baieti prefera genul asta. Mult noroc si ai grija ce faci!

| xXxDariuSxXx a răspuns:

Pai Convingel tu intreaba-l daca vine la un ceai, la o cafea ceva si poate dati nas in nas(mai mananca si tu, mai ingrasate) Funda?