Nu ca tu sigur ai probleme serioase, cum sa faci sex ca sa te dezvolti?
De asta se cordesc toate pustoaicele de la 12 13 ani? sa faca sanii si fund?
Mie frica daca o sa fiu parinte de fata.
Draga onasis191 eu am scris caligrafia de mai sus intr-o repezeala ne mai vezuta asa ca te rog sa-mi scuzi tupeul dar parca am mentionat mai sus fara comentarii rautacioase multumesc
Mhamaa ce parere ai despre tine : )) Ma amuza oamenii de genu : eu sunt cel mai destept, etc... : )). 1. Daca faci sex, nu o sa fii cea mai frumoasa din clasa, asta nu ajuta cu nimic, doar te face prostituata sa te culci cu cineva, pentru o prostie : )) Parerea mea.
Daca nu sti exact daca el a luat-o in serios atunci ai putea sa-l chemi la tine intr-o zi cand esti singura. Ii spui ca vreti sa invatati sau sa va uitati la un film... Te uiti si tu daca ar avea vreun gand si atunci te decizi daca acum e momentul sau nu. Ar fi si mai bine daca ai aduce in discutie convorbirea ce ai avut-o cu el atunci de ti-a zis ca ai fi mai frumoasa, etc... Iar daca el te iubeste de asemenea nu o sa-i prea pese de faptul ca esti slaba. Unii baieti prefera genul asta. Mult noroc si ai grija ce faci!
Pai Convingel tu intreaba-l daca vine la un ceai, la o cafea ceva si poate dati nas in nas(mai mananca si tu, mai ingrasate) Funda?