| Lettie a întrebat:

Hey...acum 2 saptamana m-am intepat cu foarfeca adanc sub cuticula... mi-a curs sange dar am crezut ca s-a vindecat, insa acum 5 zile a inceput sa-mi creasca unghia sub forma de rana, adica moale, rosie si foarde deformata si dureroasa(sa nu credeti ca nu am mai vzut asa ceva pentru ca sunt o profesionista in rosul unghiilor pana la absurd, si nu ma feresc sa recunosc ca sunt posesoara unor unghii absolut dezastroase), as vrea niste sfaturi pentru regenerare si crestere pentru unghii in special ceva care imi va repara unghia distrusa! FUNDA!crying

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dezinfecteaz-o.foloseste o crema de maini hidratanta ( si pentru unghii )
Fa-ti manichiura dupa o baie fierbinte sau dupa ce ti-ai scufundat mainile în apa calda timp de 5-10 minute. Unghiile si cuticulele devin mai usor de manevrat, iar aderenta ojei creste datorita procesului de degresare a unghiilor.Dezinfecteaza de fiecare data trusa de manichiura, chiar daca esti singura care o foloseste.
Cateva " remedii " ar fi:
1.tratamentul cu ulei de masline.
inmoi unghiile intr-un bol cu 3-4 linguri de ulei de masline incalzit la o temperatura suportabila. tine unghiile in uleiul cald timp de 5 minute. spala-te pe maini cu ff multa apa, evita sapunul pentru ca este daunator.repeta tratamentu 10 zile.
2.bate un galbenus de ou, amesteca-l cu cateva lingurite de ulei de masline.inmoaieti unghiile in amestecul rezultat timp de 15 min.repeta tratamentul zilnic timp de o saptamana.