Ce-i drept, ai tot timpul din lume sa te hotarasti cu privire la ce facultate vrei sa urmezi, dar daca e medicina, sfatul meu e sa te apuci din timp de invatat pentru admitere. materia e destul de stufoasa si concurenta suficient de mare incat sa te motiveze sa ai materia foarte bine pusa la punct.
Cat despre transfer, daca esti multumita de profesori, nu merita. TE asigur ca la bio-chimie nu se preda materia de admitere, plus ca, cel putin la biologie, la medicina difera de la o universitate la alta. Ii vei scoate programa de admitere de pe site ul facultatii, vei face rost de materialele necesare, si vei invata, poate te apuci si de meditatii. Vei avea cu siguranta nevoie si de culegeri cu teste pentru admitere. Dar, asta e in cazul in care alegi facultatea de medicina.
Oricare ar fi alegerea ta in cele din urma, iti urez mult succes si nu te culca pe o ureche. Nici nu iti vei da seama cand vor trece acesti doi ani
Stai linistita, eu m-am decis la ce facultate vreau sa merg abia dupa ce am dat bacul. Admiterea la medicina... Nu e dracu asa negru . Daca ai cat de cat niste baze si o luna de invatat intri fara probleme. Daca vrei un viitor sigur si iti place asta fa medicina, fiecare job e cu plusurile si minusurile lui. Gandeste-te doar ce iti place tie sa faci, si sa fie cat de cat si un job sigur la final, altfel nu prea are rost sa faci facultate. Mai ai timp sa te decizi. Si facultati poti face cate vrei, asa no stress.
Sfatul meu, nu intra in invatamant decat daca ai de gand sa predai la nivel universitar, altfel nu merita.
anonim_4396 întreabă: