Buna! Intai vorbim de uniforma. Aceasta difera de la scoala la scoala. La a mea de exemplu trebuie sa am camasa alba sau tricou alb, pantaloni negri si vesta dar poate la scoala ta purtati uniforma clasica care consta in sarafan alb cu albastru in carouri si camasa. Se gaseste chiar si in hipermarketuri ca Cora, Carrefour etc. Costa in jur de 100 lei( in intregime) dar si preturile difera de la magazin la magazin. Ghiozdanul anul asta trebuie sa fie cat mai rezistent si mare pentru ca vei avea mai multe materii si mai multe carti. Trebuie sa iti iei pentru inceput cate 3 caiete pentru fiecare materie. In penar nu vei mai avea nevoie neaparat de creioane colorate, carioci etc. Stilou( si multe rezerve ca vei avea de scris la greu ) Picuri, creioane, radiera, rigla, pixuri colorate( daca vrei). Trusa de geometrie pentru matematica si pentru desen tempera, pensule, acuarele, suport, pahar si bloc de desen. Manualele le poti lua si de la scoala dar le poti cumpara si de la librarie. Nu iti mai trebuie carioci, lipici, plastilina etc. Mult succes! Funda?
Pai la noi uniforma cu albastru o purtam pana in clasa a 5 a iar in clasa a 5a o sa avem alta uniforma
Stai Stai Stai,
Voi aveti uniforma?
Eu nu am avut niciodata si sunt in clasa a 9-a
Pai dintra 5a in sus este uniforma si trebuie sa port chiar daca nu vreau fiindca voi avea diriginta o profesoara strricta si e obligatory uniforma